احمد همتی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، تغذیه نامناسب و کم تحرکی را عامل موثر چاقی درصد قابل توجهی از دانش آموزان دانست و گفت: مهمترین عامل این عارضه مصرف زیاد موادقندی، نوشابهها، سوسیس و کالباس و کم تحرکی است؛ باید در مدارس به تغذیه دانش آموزان توجه جدی شود و با نظارت مستمر و مداوم گامی موثر برای تامین سلامت آیندهسازان کشور برداشت.
عرضه و توزیع مواد خوراکی ناسالم در بوفه مدارس ممنوع است
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه عرضه و توزیع مواد غذایی ناسالم در بوفه مدارس ممنوع است، افزود: علیرغم ممنوع شدن این مهم اما در برخی مدارس شاهد عرضه مواد غذایی ناسالم به دانشآموزان هستیم بنابراین نیاز است وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ساماندهی و تشدید نظارتها از توزیع و عرضه تغذیه ناسالم به دانش آموزان جلوگیری کنند.
عرضه تغذیه سالم در مدارس یکی از مهمترین سیاستهای وزارت بهداشت و آموزشوپرورش است
وی با بیان اینکه عرضه تغذیه سالم در مدارس یکی از سیاستهای وزارت بهداشت و آموزشوپرورش است، ادامه داد: باید از توزیع چیپس و پفک در بوفه مدارس به شدت خودداری شده و ارتقای کیفیت تغذیه مورد توجه جدی قرار گیرد در این رابطه آموزش و پرورش می تواند با افزایش ساعات درس تربیت بدنی روند چاقی دانش آموزان را کنترل کند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: خانوادهها برای پیشگیری از چاقی فرزندانشان باید توجه به تغذیه سالم را در اولویت قرار دهند و اهمیت زیادی را برای این امر قائل شوند تا ابتلای فرزندشان به بیماری چاقی به حداقل برسد.
همتی یادآور شد: همچنین باید آموزش های مناسب به خانوادهها برای کنترل چاقی دانش آموزان ارائه شود زیرا برخی خانوادهها آگاهی مناسبی از تغذیه سالم ندارند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه در طرح تحول سلامت توزیع شیر رایگان در مدارس مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: هر چند توزیع شیر در مناطق محروم انجام میشد اما مقرر شد توزیع آن در تمامی مدارس تحقق یابد؛ البته در برخی موارد به دلیل مسائل بودجهای توزیع شیر با چالش و مشکل مواجه میشود که نیاز است برای این موضوع تدابیری اتخاذ و برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر نیز اجرای کامل طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع در دستور کار قرار گیرد./
پایان پیام