سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس تکرار حوادث در آموزش و پرورش را نشانه ضعف مدیریتی و بی توجهی به شایسته سالاری دانست و گفت: روش و شیوه مدیریت در آموزش و پرورش باید اصلاح شود.

ضعف مدیریتی و بی توجهی به شایسته سالاری علت وقوع حادثه تاکستان/ روش مدیریت در آموزش  و پرورش اصلاح شود

حیدر علی عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به حادثه خونگیری مشکوک از دانش آموزان در تاکستان، گفت: جای بسی تعجب است که عوامل مدرسه به راحتی اجازه ورود این فرد را به محیط مدرسه می دهند در این رابطه مدیر مدرسه تخلف کرده و باید جوابگو باشد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه قصور مدیر مدرسه در این حادثه به روشنی مشهود است، ادامه داد: اقدام این فرد تهاجمی بوده و مسئولان مدرسه به هیچ وجه نباید بدون اخذ استعلام از آموزش و پرورش محل ، اجازه ورود این فرد به حریم مدرسه و انجام تست خون از دانش آموزان آن هم با سرنگ مشترک را می دادند در این رابطه مدیر مدرسه به دلیل عدم هماهنگی با مراجع ذیصلاح باید پاسخگو باشد.

 این حادثه زوایای پنهان زیادی دارد که باید بررسی شود

وی ادامه داد: در تمامی مراحل خون‌گیری تیم پزشکی و پزشک باید حضور داشته باشند و اینکه یک نوجوان 17 ساله در حضور مسئولان مدرسه به راحتی کار خون‌گیری را انجام می دهد جای تعجب دارد؛ به نظر می‌رسد این حادثه زوایای پنهان زیادی دارد که باید بررسی شود.

عابدی افزود: تمامی دانش‌آموزان باید تحت معاینه قرار گیرند و اگر میان آنها افرادی مبتلا به هپاتیت یا بیماری‌های ویروسی باشد باید قرنطینه شوند؛ چنانچه دانش آموزان مبتلا به بیماری های ویروسی نباشند هیچ  گونه جای نگرانی در این رابطه وجود ندارد.

وی یادآور شد: باید مشخص شود که مدیر مدرسه با استفاده از رانت سمت گرفته یا انتخاب وی بر اساس شایسته سالاری بوده است؛ متاسفانه وزیر آموزش و پرورش از زمان فعالیت تاکنون به صورت جدی نتوانسته سیستم کنترلی مناسبی را بر عملکرد مدیران داشته باشد و از این نظر انتقاد جدی به عملکرد وی وارد است؛ به طور قطع بروز تمامی حوادث در حوزه آموزش و پرورش نشانه ضعف مدیریت، عدم نظارت مناسب و بی توجهی به شایسته سالاری  است.

روش مدیریت در آموزش و پرورش باید اصلاح شود

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: روش مدیریت در آموزش و پرورش باید اصلاح شود؛ انتخاب مدیران در آموزش و پرورش باید بر اساس شایسته سالاری و جوهره مدیریتی باشد؛ مسئولان و مدیران این حوزه به دلیل حساسیت امر آموزش و پرورش باید احساس مسئولیت کرده و بپذیرند که در صورت بروز هر گونه اشتباه یا خطا به شدیدترین وجه با آنها برخورد می شود./

پایان پیام

برچسب‌ها