سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم از سرانجام کالاهای احتکاری کشف شده اطلاع ندارند،گفت:برداشت مردم حاصل عمکلرد مسئولان و وضعیت قیمت ها در بازار است.

مردم از سرانجام کالاهای احتکاری کشف شده اطلاع ندارند

زهرا سعیدی مبارکه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص روند توزیع کالاهای احتکاری کشف شده گفت:بدیهی است بعد از اثبات تخلف در خصوص احتکار کالا در محاکم قضایی کشور، باید کالاهای کشف در روند توزیع صحیح و هدفمند قرار بگیرند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه دارد:یکی از گلایه های مردم این است در خصوص سرانجام وضعیت انبار کالاهای احتکاری کشف شده، این است که علی رغم اینکه درباره این موضوع اطلاع رسانی می شود اما درباره اینکه کالاهای مذکور چگونه به بازار تزریق می شوند، اطلاع رسانی وجود ندارد.

مردم از سرانجام کالاهای احتکار شده اطلاع ندارند​

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی افزود:مردم از سرانجام کالاهای احتکاری کشف شده اطلاع ندارند بنابراین اگر ساز و کاری برای توزیع کالاهای احتکار شده وجود دارد باید بصورت شفاف مطرح شود چرا که برداشت مردم حاصل عمکلرد مسئولان و وضعیت قیمت ها فعلی در بازار است.

سعیدی مبارکه در ادامه گفت و گوی خود با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت افزود:در هر صورت با توجه به وضعیت قیمت کالاها در بازار و عدم شفافیت و اطلاع رسانی در توزیع کالاهای احتکاری می توان گفت روند توزیع کالاهای مذکور مناسب نیست.

انبار لاستیک

 

وی ادامه داد:با توجه به وضعیت اقتصادی کشور،فضاسازی سوداگران و تلاطم ها در بازار ارز، کنترل و نظارت بر قیمت کالاها و خدمات دشوار شده و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی نیز با مسائل خاص خود همراه شده است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: سازمان تعزیرات حکومتی با هماهنگی  دستگاه های نظارتی،ضمن مدیریت بازار مانع نوسانات شدید قیمت کالاها شود/

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار