رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از بررسی عملکرد ناجا در حضور فرمانده کل نیروی انتظامی، مسکوت ماندن طرح اصلاح ماده 10 احزاب و تصویب کلیات طرح تجمعات در نشست امروز کمیسیون خبر داد.

کلیات طرح تجمعات تصویب شد

محمدجواد کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، در توضیح نشست امروز (یکشنبه 25 آذر ماه) کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، گفت: سردار اشتری با حضور در نشست امروز گزارشی در مورد عملکر ناجا ارایه کردند، در این گزارش به مسائلی چون بوجه ناجا، وضعیت نیروی انسانی، تجهیزات و رفاه، کمبود کلانتری‌ها و مرزها پرداخته است.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور نیروی انتظامی در مراسم اربعین و سفر زوار به کربلا نیز در حضور فرمانده نیروی انتظامی بررسی شد، نمایندگان در مورد حوادث اخیر در کازرون و اهواز و تجمعات سوالاتی از سردار اشتری پرسیدند.

وی افزود: نیروی انتظامی در این تجمعات حضور موثری داشته و با وجود کمبود نیروی انسانی و تجهزات به موقع ورود و ساماندهی کرده است. در این نشست به کمک های بودجه‌ای مجلس به ناجا نیز پرداخته شد.

طرح اصلاح ماده 10 احزاب برای دو ماه مسکوت ماند

کولیوند یادآور شد: طرح اصلاح ماده 10 احزاب نیز از سوی یکی از نمایندگان مطرح شد اما با توجه به اینکه پیش از این طرحی با همین محتوا از سوی آقای میرزایی نیکو و خانم مافی ارایه و مصوب شده بودف طرح مذکو برای دو ماه مسکوت ماند تا طرح مصوب تعیین تکلیف نهایی شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: طرح تجمعات و راهپیمایی‌ها نیز از سوی آقای مازنی ارایه شد، نکات مثبت و منفی این طرح در کمیسیون مورد بررسی و در نهایت کلیات آن تصویب شد، لذا به کارگروه احزاب ارایه شد تا در حضور وزارت کشور و اطلاعات و نیروهای مسلح 25 ماده آن به صورت جزئی مورد بررسی قرار گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها