اصغر سلیمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص اصلاحات انجام شده در قانون انتخابات، اظهار داشت: لایحه جامع انتخابات همه جوانب برگزاری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها را پوشش میدهد، این لایحه بعد از وصول به کمیسیون شوراها میآید و بررسی میشود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قطعا مواردی که در لایحه دولت در خصوص نقش احزاب در انتخابات وجود دارد، تصویب نمیشود همچنین موضوع جمع آوری 10 هزار امضا برای ورود به انتخابات تصویب نمیشود زیرا ما هنوز احزاب فعالی در کشور نداریم.
جمع آوری امضا برای کاندیداتوری و معرفی نامزدها از سوی احزاب باعث سردرگمی میشود
وی در تشریح دلایل خود برای نامناسب خواندن نقش احزاب در انتخابات و جمع آوری امضا جهت حضور در انتخابات برای کاندیداها، افزود: این اقدامات در قانون انتخابات باعث دوگانگی میشود زیرا هنوز فرهنگ سازی نشده است.
سلیمی با بیان اینکه احزاب باید در قانون انتخابات نظاممند شده و آماده فعالیتهای مهم خود شوند، ادامه داد: متاسفانه اکنون احزاب فعالیت چشم گیری ندارند و احزاب در دوره دهم مجلس حتی یک پیشنهاد را نیز به کمیسیون شوراها ارائه نکردهاند و پیگیری نیز نداشتهاند.
شاخصهای نمایندگی را باید تعیین کنیم
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه یک مرتبه مردم را دچار سردرگمی کنیم و افرادی که میخواهند در انتخابات شرکت کنند الزاما باید از طرف حزب انتخاب شده باشند یا امضا جمع کرده باشند، موضوع مناسبی نیست؛ باید شاخصهای نمایندگی را تعیین کنیم تا کاندیداهای توانمندتری در انتخابات شرکت کنند.
ممکن است افراد توانمند از سوی احزاب حمایت نشوند
وی افزود: ممکن است افراد توانمند از سوی احزاب حمایت نشوند و نتوانند به مجلس راه پیدا کنند، احزاب باید رقایت حزبی خود را داشته باشند تا افراد شایسته را در انتخابات شرکت دهند.
سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون نیز احزاب میتوانند کاندیدای خود را برای کاندیدا شدن در انتخابات معرفی و حمایت کنند، اما اینکه الزام ایجاد شود، درست نیست./
پایان پیام