عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اعتقاد دارد باید به امارات اخطار داده شود در صورت تکرار پرواز پهپاد ناقض حریم هوایی ایران از این کشور، علاوه بر پیگیری راه های دیپلماسی، راهکارهای دیگری نیز وجود دارد که این کشور را سر جایش بنشاند.

ضرورت شکایت از امارات برای نقض حریم هوایی توسط پهپاد آمریکایی

سیدمحمدجواد ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت  با اشاره به برخی خبرها در مورد اینکه پهپاد متخاصم آمریکایی از خاک امارات متحده عربی وارد ایران اسلامی شده است، گفت: برخی کشورها تصور می کنند مولفه های قدرت ایران تضعیف شده از این رو مشاهده می شود که دچار توهم شده اند.

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پهپاد جاسوسی واشنگتن از حوالی ابوظبی پرواز کرده و این موضوع از سوی امارات نیز تکذیب نشده است.

کشورمان علاوه بر طرح شکایت از ایالات متحده، باید از امارات متحده عربی نیز شکایت می کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این پهپاد از سوی امارات پرواز کرده و حریم هوایی کشورمان را نقض کرده، بر اساس قوانین بین المللی مباشر و مسبب، هر دو کشور مسئول هستند.

این نماینده مردم در مجلس دهم اظهار کرد: از این رو کشورمان علاوه بر طرح شکایت از ایالات متحده، باید از امارات متحده عربی نیز شکایت می کرد.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این بین باید به امارات اخطار داده شود در صورت تکرار چنین موضوعی، علاوه بر پیگیری راه های دیپلماسی، راهکارهای دیگری نیز وجود دارد که این کشور را سر جایش بنشاند. /

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار