سید حمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره زمان اجرای نظام رتبه بندی و اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص در نظر گرفتن دو شیوه برای اجرای این قانون از سوی مجلس و شورای هماهنگی سران سه قوه، اظهار کرد: اجرای نظام رتبه بندی یک مسیر دارد و در این مسیر مجلس و دولت به وظیفه ذاتی خود یعنی قانونگذاری و اجرای قانون، باید عمل کنند.
نماینده مردم گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت موظف است مصوبه قانونی مجلس را اجرایی کند، اضافه کرد: در این میان سران سه قوه بنا به اقتضائات میتوانند رهنمودهای خود را داشته باشند تا امور به نحو بهتری پیش برود.
شورای هماهنگی سران سه قوه تصمیمی مغایر قانون اتخاذ نمیکنند
وی با اشاره به اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش که مسیر شورای هماهنگی سران سه قوه برای اجرای نظام رتبه بندی متفاوت از مسیر مجلس است، تصریح کرد: قطعا سران سه قوه تصمیمی مغایر قانون اتخاذ نمیکنند و به طور معمول برای رفع ابهامات رهنمودهای لازم صادر میشود؛ در واقع دو مسیر وجود ندارد و مسیر مجلس و سران سه قوه یکسان است.
این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: قانون مجلس مشخص بوده و اعتبار مد نظر برای اجرای نظام رتبه بندی با توجه به لایحه بودجه، مبلغ 2هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که دولت باید مسیر اجرایی قانون را تبیین کند.
اجرای نظام رتبه بندی از مهرماه
میرزاده درباره اینکه آیا سران قوا میتوانند بودجه 2 هزار میلیارد تومانی رتبه بندی فرهنگیان را ارتقا دهند یا خیر، گفت: دولت در برخی از ردیفها مبالغی را در اختیار دارد که میتواند از این ردیفها برای اجرای نظام رتبه بندی در نظر گیرد و مجلس نیز چنین اجازهای را در لایحه بودجه به دولت داده است و این قانون باید از مهرماه اجرایی شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: حتی نحوه اجرای نظام رتبه بندی معلمان که به چه میزان مدرک، سابقه خدمت، منطقه خدمت در رتبه معلم تأثیرگذار باشد به عهده دولت است.
بیشتر بخوانید:
/
پایان پیام