غلامرضا کاتب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت، در خصوص تغییرات ایجاد شده در روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، اظهار داشت: بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و میراث فرهنگی و گردشگری براساس مقررات جدیدی که در آئین نامه داخلی مجلس آمده، انجام نمیشود زیرا هنوز اصلاحات انجام شده در آئین نامه داخلی مجلس به تایید شورای نگهبان نرسیده است.
رئیس کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پس از تایید اصلاحات انجام شده در آئین نامه داخلی مجلس توسط شورای نگهبان، صلاحیت وزرای پیشنهادی با مقررات جدید بررسی میشود.
وی افزود: در گذشته شرایط و سوابقی که وزاری پیشنهادی باید دارا میبودند را مشخص نشده بود اما اکنون تعیین شده که وزرای پیشنهادی باید دارای چه ویژگیهایی باشند، افراد معرفی شده به عنوان وزیر پیشنهادی از سوی رئیس جمهور حداقل میبایست دارای تجربه و تخصص مرتبط باشند.
کاتب ادامه داد: این شرایط برای وزرای معرفی شده در قانون وجود نداشت و صرفا برنامهها، شرح حال، سوابق علمی و اجرائی وزرای پیشنهادی که رئیس جمهور در معرفی نامه بیان میکرد برای مجلس کافی بود، اکنون باید مدارک علمی وزرای پیشنهادی را مراجع ذیصلاح تایید کنند.
رئیس کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس بیان کرد: براساس تغییرات انجام شده، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی صرفا در صحن انجام نمیشود و کمیسیونهای تخصصی نیز صلاحیت وزیر پیشنهادی را بررسی میکنند.
نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیونهای تخصصی صلاحیت عمومی و انطباق مدارک وزرای پیشنهادی را ظرف یک هفته مورد رسیدگی قرار میدهند، گفت: پس از بررسی گزارش مکتوب کمیسیون در اختیار نمایندگان قرار میگیرد و رئیس کمیسیون نیز گزارش را قرائت میکند./
پایان پیام