نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: چرا وزارت نیرو از ساماندهی رودخانه ها جلوگیری می کند علیرغم اینکه این امر به نفع مردم و حکومت بوده و هزینه ای برای کشور ندارد.

چرا وزارت نیرو از ساماندهی رودخانه ها علیرغم منافع آن جلوگیری می کند؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،حسن کامران دستجردی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، اول دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود، گفت: برای همسان سازی حقوق کارگران اعتباری در لایحه بودجه سال 99 علیرغم وجود قانون، پیش بینی نشده است که جزو مطالبات کارگران است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس به سران سه قوه پیشنهاد کرد: ارز ماموریت مسئولان قطع و اعتبار آن برای زنان سرپرست خانواده، رزمندگان و اجرای لایحه حمایت از معلولان اختصاص یابد.

وی خطاب به وزارت نیرو، تصریح کرد: چرا وزارت نیرو از ساماندهی رودخانه ها جلوگیری می کند علیرغم اینکه این امر به نفع مردم و حکومت بوده و هزینه ای برای کشور ندارد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار