عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اعتقاد دارد طرح موضوع تحریم هواپیمایی ماهان ایران از سوی آمریکایی ها فرافکنی از دست داشتن در شیوع کرونا در دنیا است.

واشنگتن درصدد فرافکنی از دست داشتن در تشدید شیوع کرونا است

سیدجواد حسینی‌کیا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اهداف پشت پرده تلاش مقامات ایالات متحده برای تحریم جهانی هواپیمایی ماهان، گفت: سیاست دروغ پردازی آمریکایی علیه کشورهای مختلف و برچسب زدن آنها خصوصا به ایران هیچ گاه به پایان نخواهد رسید.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع واشنگتن هم اکنون در مظان اتهام قرار دارد و با طرح چنین مسائلی درصدد فرافکنی است.

وی با اشاره به اینکه ایران به دلیل تحریم های ظالمانه آمریکا در مبارزه با کرونا دچار مشکلاتی شد، ادامه داد: این مهم در حالیست که بسیاری از کشورهای دنیا از سازمان ملل درخواست کردند که تحریم های یکجانبه کاخ سفید علیه تهران را محکوم کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: در این بین نباید غافل شد که آمریکایی ها در تلاش هستند با بهره گیری از ظرفیت های بنگاه های رسانه های خود در جهان، کشورمان را عامل تشدید شیوع کرونا در دنیا معرفی کنند تا از این طریق هجمه های بیشتری را رقم بزنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد وزارت امور خارجه کشورمان باید به این موضوع واکنش جدی نشان دهد و از طریق مجامع بین المللی این مهم را محکوم کند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، مورگان اورتگاس، سخنگوی وزرات امور خارجه آمریکا با انتشار توئیتی از کشورهای جهان خواست هواپیمایی ماهان ایران را تحریم کنند.

اورتگاس در این باره نوشته است: ماهان‌ایر سلاح‌های به شدت دردسرساز کشتار جمعی را توزیع و از تروریسم و رژیم مادورو حمایت می‌کند، همچنین گفته می‌شود که این شرکت هواپیمایی خدمه هوایی خود را که بابت شیوع کرونا نگران هستند، سرکوب و ویروس کووید‌19 را گسترش می‌دهد. با دور نگاه داشتن ماهان ایر از کشور خود از ویروس کرونا و خطر تحریم‌ها (آمریکا) دوری کنید./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار