جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به تاثیر وحدت و همدلی کشورهای منطقه برای ایجاد صلح و آرامش در خاورمیانه اشاره کرد و گفت: باید ارتباط خود را با کشورهای همسایه به صورت جدی تقویت کنیم و از همه مهمتر برای منطقه و کشورهای اسلامی نیز نقش پدرانه داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: طبیعی بوده که آمریکا و کشورهای اروپایی برای رسیدن به اهداف شوم خود میان ما و کشورهای منطقه اختلاف انگیزی کنند؛ فلذا همه کشورهای منطقه باید با یک اتحاد و همدلی سبب خنثیسازی این توطئهها شویم.
نماینده مردم شیراز اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اینکه باید اقتدار خود را داشته باشد؛ لذا با خویشتنداری و سعی صدر نیز بزرگ بودن خود را همچون گذشته به آنها نشان دهیم که این کار هم با حمایتهای فنی، سیاسی و اقتصادی از کشورهای منطقه صورت خواهد گرفت.
قادری تاکید کرد: وقتی که در شرایط بحرانی در کنار افغانستان و عراق قرار میگیریم قطعا این مسائل در ارتباطات منطقهای دیده خواهند شد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: اگر میخواهیم در منطقه صلح و آرامش ایجاد شود باید کشورهای منطقه متحد شوند و اگر این کار صورت نگیرد بدون شک همه کشورها نیز از این عدم اتحاد متضرر خواهند شد./
پایان پیام


