عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: باید تدابیر لازم نسبت به برگزاری انتخابات درشرایط کرونایی اندیشیده شود.

امکانات لازم برای برگزاری انتخابات 1400 در شرایط کرونایی فراهم شود

شهریار حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به لزوم تمهیداتی برای روند اجرایی انتخابات ریاست‌جمهوری در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فاصله زمانی چند ماهه ای تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد و براساس پیش بینی‌های صورت گرفته، تا اردیبهشت ماه سال جاری، واکسن کرونا ساخته می‌شود و اگر چنین اتفاقی صورت بپذیرد در یک شرایط مناسب انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود اما اگر شیوع کرونا به همین شکل در سطح جامعه استمرار داشته باشد، باید یک تصمیم حاکمیتی در این رابطه اتخاذ شود.

نماینده مردم گیلانغرب، سرپل ذهاب و قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی افزود: بایستی انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ مقرر برگزارشود و اگر بخواهد خارج از این روند باشد، باید اصلاح قانون صورت بگیرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید دولت و حاکمیت به اقتضائات برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی ورود کنند تا مشخص شود که به چه شکلی انتخابات‌ها در سال 1400 برگزار می شود، اگر چه در حال حاضر برای ورود کردن به این موضوعات زود است، اما بایستی تصمیمی در این رابطه نیز اتخاذ شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار