نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس گفت: 20 میلیارد تومان به پروژه‌های نیمه تمام ورزشی و بهداشتی لارستان، خنج، گراش و اوز اختصاص یافت.

اختصاص اعتباری‌ بالغ‌بر اختصاص ۲۰ میلیارد تومان به پروژه‌های نیمه تمام ورزشی و بهداشتی لارستان، خنج، گراش و اوز

حسین حسین زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به احداث پروژه های نیمه تمام ورزشی و بهداشتی حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته اعتباری بالغ‌ بر ۲۰ میلیارد تومان جهت احداث، تکمیل و تجهیز پروژه‌های ورزشی و بهداشتی در شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش و اوز اختصاص یافت تا جان تازه‌ای به روند تکمیل پروژه‌های نیمه تمام حوزه انتخابیه بدمد.

 نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس افزود: جوانان ما در تمام زمینه‌ها دارای ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوانی هستند که برای شکوفا شدن نیازمند حمایت‌اند؛ بنابراین  با توسعه امکانات و زیرساخت‌های ورزشی می‌توان محیطی امن و سالم برای پیشرفت جوانان ایجاد کرد.

 این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اختصاص اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی به پروژه‌های نیمه تمام حوزه انتخابیه اظهار کرد: با پیگیری‌های مداوم موضوع تامین اعتبار پروژه‌های ورزشی و بهداشتی در هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران مطرح و به تصویب رسید که بر این اساس مقرر گردید اعتبار مذکور در قالب مشارکت در امر احداث، تکمیل و تجهیز ۲۹ پروژه نیمه تمام ورزشی و بهداشتی در لارستان، خنج، گراش و اوز با اعتباری بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان صورت گیرد.

وی افزود: همچنین با مساعدت و همراهی آقای حاجی‌زاده مدیرکل  ورزش و جوانان استان فارس مبلغ ۱۰ میلیارد دیگر از سوی این اداره کل جهت تکمیل پروژه‌ها اختصاص خواهد یافت./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار