به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت؛ محمدطلا مظلومی نماینده مردم بهبهان و آغاجاری در مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و جمعی از مسئولان بهبهان، پایگاه اورژانس هوایی را افتتاح و راه اندازی کرد.
مظلومی در این مراسم گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات مهم و ارزندهای به مردم شریف ایران اسلامی ارائه داده از جمله در حوزه بهداشت و درمان و توسعه این بخش در دورترین و محرومترین نقطه کشور، افتتاح اورژانس هوایی یکی از ثمرات کوچک نظام مقدس جمهوری اسلایمی ایران است.
وی افزود: یکی از اولویتهای مهم مجلس انقلابی کمک به محرومان و محرومیتزادیی است، مناطق کم برخوردار نیازمند توجه ویژه جهت برون رفت از مشکلات اساسی به ویژه در حوزه بهداشت و درمان هستند.
مظلومی ادامه داد: باتوجه به گستردگی حوزه انتخابیه و موقعیت جغرافیایی، جاده های مواصلاتی و وجود مناطق کوهستانی صعب العبور، نیازمند احداث پایگاه اورژانس هوایی جهت امدادرسانی مطلوب و به موقع به مردم بود.
وی گفت: با عزم راسخ مسئولان شهری و استانی و با پیگیریهای صورت گرفته در وزارت بهداشت و ستاد کل نیروی های مسلح و سازمان اورژانس کشور امروز شاهد افتتاح و راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی بهبهان هستیم.
نماینده بهبهان و آغاجاری در مجلس یازدهم یادآور شد: در راستای کمک به مناطق محروم امروز دو خانه بهداشت در روستاهای بخش زیدون از توابع شهرستان بهبهان با اعتبار بالغ بر سی میلیارد ریال افتتاح و راه اندازی شد.
مظلومی افزود: ارتقاء و توسعه خدمتدهی مطلوب در حوزه بهداشت و درمان یکی مطالبه مردم شریف حوزه انتخابیه به ویژه در مناطق روستایی است و با توجه به تهیه سند چشمانداز در حوزه بهداشت و درمان حوزه انتخابیه بهبهان و آغاجاری در آینده نزدیک این حوزه دچار تحولات عظیمی خواهد بود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس یازدهم ادامه داد: با حضور در بخش زیدون از مرکز بستر درمانی شهر سردشت بازدیدی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور جهت ارتقاء این مرکز به بیمارستان صورت گرفت.
نماینده بهبهان و آغاجاری یادآور شد: با حضور دکتر ابول نژادیان و مسئولان شهرستان از مرکز بهداشت بخش تشان بازدیدی جهت توسعه و ارتقاء این مرکز صورت گرفت که بعد از کسب مجوزات و تجهیرات لازم به مرکز بستر درمانی ارتقاء یابد./
پایان پیام