عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هئیتی از کمیسیون امنیت ملی در هفته جاری برای بررسی اتفاقات اخیر به سراوان سفر خواهد کرد و پس از بررسی زوایای حادثه، گزارش سفر در اختیار ریاست مجلس قرار خواهد گرفت.

هئیتی از کمیسیون امنیت ملی در هفته جاری به سراوان سفر خواهد کرد

حسن همتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به سفر هئیتی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بررسی حادثه سراوان اشاره کرد و گفت: هئیتی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در هفته جاری به شهر سراوان سفر خواهند کرد تا جزئیات حادثه اخیر در این شهر را مورد بررسی قرار دهند.

نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس افزود: در این سفر همه اتفاقات اخیر در شهر سروان را مورد بررسی قرار خواهیم داد. با مقامات استانی، محلی و هر شخص دیگری که لازم باشد، در خصوص بررسی زوایای این حادثه به گفت‌وگو خواهیم پرداخت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: پس از سفر به سراوان و بررسی اتفاقات اخیر، گزارشی در این رابطه به کمیسیون امنیت ملی ارائه خواهیم داد و از آنجا نیز  این گزارش در اختیار رئیس مجلس قرار داده می‌شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار