زهرا شیخی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح دستور کار امروز ( سه شنبه، 23 شهریورماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از حضور بهرام عین اللهی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست خبر داد و گفت: نمایندگان در نشست با وزیر بر ضرورت توجه به بحث عدم تعارض منافع تاکید و تقاضا کردند که در تعیین معاونتهای وزارتخانه و روسای علوم پزشکی کشور این موضوع را لحاظ کنند و افرادی که کار خصوصی انجام میدهند یا تمام وقت حضور ندارند در این سمت ها قرار نگیرند یا حداقل تعهد محکمی از آنها بگیرند که منافع مردم به خطر نیفتد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از تاکید اعضای این کمیسیون بر توجه به بازنگری در کمیته علمی و پروتکلهای درمانی کرونا و وضعیت دستیاران تخصصی، عدم تعارض منافع در انتخاب معاونتهای وزارتخانه و روسای علوم پزشکی و استخدام پرستاران در نشست با وزیر بهداشت خبر داد.

وی افزود: زیرا این افراد در راس سیاست گذاری بهداشت و درمان کشور قرار می گیرند و نباید در بحث های منافع مردم ایجاد تناقض شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین نمایندگان تاکید داشتند که نباید از افرادی که در گذشته آزمونشان را خوب پس نداده اند مجدد در جایگاههای تصمیم ساز استفاده شود زیرا آزموده را آزمودن خطاست و باید تا جایی که ممکن است از نیروهای انقلابی، جوان، مومن، متخصص و متعهد استفاده شود.
شیخی یادآور شد: نمایندگان در مورد مشخص کردن مرزبندیها و تشخیص سره از ناسره، بازبینی کمیته علمی و پروتکل های درمانی تاکید کردند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: وزیر در مورد بحث واکسیناسیون مطرح کرد که بهبود روند واکسیناسیون نتیجه تلاش و پیگیری های شخص رئیس جمهور است و ایشان بعد از انتخابشان موضوع را با جدیت پیگیری کردند همچنین مطرح شد که در مورد بحث واکسیناسیون علاوه بر تغییر روند تزریق واکسن از امکانات کشور از جمله طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ظرفیت بسیج برای بهبود وضعیت واکسیناسیون استفاده شده و هفته اخیر رتبه دوم میزان واکسیناسیون در هفته را در دنیا کسب کردیم.
وی افزود: وزیر یادآور شد که در استان های مرزی به خاطر اینکه ورود و خروج ها از آنجا اتفاق می افتد سن تزریق واکسن از 18 سال به بالا بوده و در سایر استان ها بر اساس عملکرد ممکن است که این روند در اولویت ها تاثیرگذار باشد؛ همچنین مطرح شد که عوارض واکسن برکت نسبت به سایر واکسن ها کمتر و سه در صدهزار نفر بوده است و قابل قیاس با سایر موارد نیست.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وضعیت استخدام پرستاران هم مورد تاکید قرار گرفت و تقاضا کردیم که با توجه به خستگی و تلاش های کار درمان، در روند استخدام آنها تسریع شود و در اولویت قرار گیرد.
شیخی افزود: همه نمایندگان از وزیر خواستار توجه جدی و ویژه به دستیاران تخصصی و بازبینی شرایط آنها شدند زیرا متاسفانه طی ماه های اخیر شاهد افسردگی ها و تحت فشار قرار گرفتن این قشر بوده ایم./
پایان پیام