جلال رشیدی کوچی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به خلاءهای یکپارچه سازی برگزاری انتخابات الکترونیکی، گفت: برگزاری انتخابات الکترونیکی به زیرساختهایی نیاز دارد که باید فراهم شود، در شهرهای بزرگ و متوسط این زیرساختها فراهم شده اما در روستاها و بخشهای دور افتاده این زیرساخت فراهم نشده و این میتواند یک آسیب باشد.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی افزود: البته در شرایط کنونی هم انتخابات تا حدود زیادی به صورت الکترونیکی برگزار میشود و تجمیع آراء به شکل الکترونیکی و سامانه صحت سنجی و هویت سنجی که مانع بروز تخلف در رای گیری میشود را در این زمینه میتوان تعریف کرد اما یکپارچه سازی که مورد نظر است، هنوز اتفاق نیفتاده است.
نماینده مردم مرودشت و پاسارگاد و ارسنجان در مجلس یازدهم تصریح کرد: زیرساختها باید تعبیه شود، هر چه بتوانیم دخالت انسان را در فرایند انتخابات، رأی گیری و شمارش آراء کاهش دهیم، قطعا میزان خطا و تخلفات محدود و کاهش پیدا میکند و کمک بزرگی است کما اینکه نتایج انتخابات هم سریعتر اعلام میشود.
رشیدی کوچی در ادامه اظهار کرد: زیرساختها برای برگزاری انتخابات الکترونیکی باید فراهم شود که یکی از مصادیق آن توسعه اینترنت ملی میتواند باشد. تامین زیرساختها به اصلاح قانون نیاز ندارد، دسترسی همه مردم در نقاط مختلف کشور به اینترنت یا اینترانت باید فراهم و علاوه بر آن تجهیزات لازم توسط دستگاههای مسئول تهیه شود.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط کنونی رأی گیری در برخی از صندوقها تماما الکترونیکی برگزار میشود اما در برخی صندوقها تلفیقی از الکترونیکی و سنتی است و برخی صندوقها به شیوه قبل یعنی سنتی است چرا که زیرساخت لازم در همه نقاط فراهم نیست. سامانه صحت سنجی هم معمولا در بسیاری از صندوقها به دلیل مشکلات زیرساختی قطع و وصل میشود./
پایان پیام