ملک فاضلی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وعده رئیس جمهوری مبنی بر تفویض اختیارات ویژه به استانداران استان های مرزی گفت: اساسیترین ،اولی ترین ،موثر ترین و زود بازده ترین اقدام برای بهبود وضعیت استان های مرزی به ویژه سیستان و بلوچستان و شهرستان سراوان که دارای ۴۰ کیلومتر مرز قابل تردد و تجارت با کشور پاکستان بوده تفویض اختیارات ویژه به استانداران است.
نماینده سراوان،سیب، سوران و مهرستان در مجلس یازدهم ادامه داد: هیچ چیزی مانند تجارت در مناطق مرزی که فاقد منابع طبیعی لازم برای تولید بوده اثر فوری ندارد به همین خاطر انتظار میرود که این امر هرچه زودتر محقق شود.
وی افزود: در سفر گروه دوستی پارلمانی ایران به پاکستان بر افزایش حجم تجارت بین کشور دو کشور تاکید شد چون ثمره تجارت ایجاد اشتغال پایدار و امنیت پایدار است و با این کار میتوان هزینه تامین امنیت کشور را به یک پنجم کاهش داد که تحقق این امر مهم نیازمند ابزار است.
فاضلی تصریح کرد: این ابزارها عبارت از راه اندازی بازارچه های مرزی به شکل فراگیر است به طوری که 20 بازارچه مرزی، مرز یک هزار کیلومتری با افغانستان و پاکستان را پوشش دهد؛ مورد بعدی بحث گمرکات است از آنجایی که ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلومتر سراوان در عمق خاک پاکستان قرار دارد نزدیک ترین پایدارترین ارتباط با این کشور در بحث تجارت را دارد برای همین دولت باید راه اندازی گمرک کُهک را به جد پیگیر باشد.
وی ابراز کرد: از دیگر ابزار ها می توان به گذرگاههای مرزی که توسط سپاه در منطقه ایجاد شده اشاره کرد که میتواند به حل مشکلات مردم منطقه کمک کند و مرزنشینان میتوانند در قالب کارت های تردد شهرهای مجاور مرزی سفر داشته باشند.
نماینده مردم سراوان،سیب، سوران و مهرستان در مجلس یازدهم خاطر نشان کرد: متاسفانه این کارت ها فراگیر نیست و جمعیت کمی را پوشش می دهد که با گسترش آن باید زمینه را برای بهره بردن سایر شهرستان ها فراهم کرد./
پایان پیام