وزیر راه و شهرسازی ضمن ارزیابی مثبت خود از نشست مشترک مجلس و دولت، گفت: همگرایی دولت و مجلس باید با تعامل و ارتباط بیشتری همراه  باشد تا بتوانیم شرایط و اوضاع مسکن را سرو سامان دهیم.

تعادل بازار مسکن با همراهی دولت و مجلس

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به نشست مشترک مجلس و دولت که به مناسبت روز مجلس در صحن علنی مجلس برگزار شد، عنوان کرد: همگرایی دولت و مجلس باید با تعامل وارتباط بیشتری همراه باشد تا بتوانیم شرایط و اوضاع مسکن را سرو سامان دهیم. امیدوارم با تعاملات دولت و مجلس شاهد بهبود شرایط بازار مسکن باشیم.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، مجلس یازدهم گام بلند برای صاحبخانه شدن مردم با تصویب قانون جهش تولید و تامین مسکن برداشت که  می‌توان به موارد همچون الزام دستگاه‌های اجرایی برای تامین زمین برای ساخت مسکن-  تصویب ساخت یک میلیون مسکن در سال-تخفیف 30 درصدی هزینه پروانه ساختمانی در طرح حمایتی مسکن- فراهم کردن امکان پیش خرید مصالح ساختمانی در بورس کالا-  تشکیل صندوق ملی مسکن با هدف تقویت توان حمایتی و تخصیص بهینه منابع مالی بخش مسکن- الزام ثبت معاملات دستگاه های دولتی و غیردولتی در سامانه املاک اشاره کرد./

پایان پیام

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار