نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس،گفت: باید مشکل خرده مالکی در رفسنجان و انار حل شود که کشاورزان بتوانند از سیستم‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری آب در باغات خود بهره‌مند شوند.

مشکل خرده مالکی اراضی کشاورزی رفسنجان و انار باید حل شود

 به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجت‌الاسلام حسین جلالی با اشاره به نشست خود با سرپرست سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان اظهار کرد: در این جلسه مباحی در خصوص آب، اراضی ملی فاقد سند و کشت های جایگزین مطرح شد.

 نماینده مردم رفسنجان و انار در  مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به اینکه وضعیت آب در شهرستان‌های رفسنجان و انار بحرانی بوده و بنا به گفته کارشناسان بیشترین مصرف آب یعنی بیش از 90 درصد در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، تصریح کرد: باید کشاورزان از سیستم‌های نوین آبیاری و روش‌های علمی استفاده کنند که میزان برداشت در واحد سطح افزیش یابد و کشاورزی شهرستان هم حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: مشکل خرده مالکان باید حل شود که بتوانند به‌صورت تجمیع باغ‌ها از سیستم‌های نوین آبیاری استفاده کنند و جهاد کشاورزی و پژوهشکده پسته نسبت به آموزش و ارائه امکانات به کشاورزان ورود کنند که کشاورزان بیش ازاین متضرر نشوند./

پایان پیام

برچسب‌ها