نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس،گفت: مجلس شورای اسلامی آمادگی کاملی در جهت حمایت از جهاددانشگاهی دارد.

مجلس شورای اسلامی آماده حمایت از جهاددانشگاهی است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدرضا میرتاج الدینی در تشریح دیدار  با جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی،گفت: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی در این مدت اقدامات خوبی انجام داده است باید حمایت‌های ویژه‌ای از آن انجام شود.

حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در این دیدار طی تماس تلفنی با دکتر طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، آمادگی مجلس شورای اسلامی را جهت حمایت از این نهاد انقلابی اعلام کرد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های حجت‌الاسلام میرتاج الدینی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: جهت نیل به اهداف سازمان جهاددانشگاهی نیازمند همکاری بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این نهاد انقلابی هستیم.

دکتر جعفر محسنی از نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد تا با حضور در سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از بخش‌های مختلف این نهاد بازدید کرده و در جریان فعالیت‌های این نهاد قرار گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار