نماینده مردم زابل در مجلس گفت: کار آماده سازی و تجهیز بازارچه مرزی تخت عدالت باید تسریع پیداکند.

توسعه بازارچه های مرزی بهبود وضعیت اقتصادی و ارتقا امنیت مناطق مرزی را به دنبال دارد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حبیب اله دهمرده اظهار کرد: بازارچه مرزی «تخت عدالت» در شهرستان هیرمند و در همسایگی ولایت نیمروز کشور افغانستان قرار دارد.

وی گفت: با وجود اینکه این بازارچه به تصویب هیأت دولت رسیده است اما هنوز به صورت رسمی راه اندازی نشده است.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی افزود: در روزهایی اخیر رایزنی‌هایی پیرامون راه اندازی این بازارچه با وزیر کشور انجام شده است که امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.

وی تصریح کرد: در صورت راه اندازی بازارچه مرزی تخت عدالت اهالی دو طرف مرز می‌توانند کالاها و محصولات مورد نیاز را با رعایت مقررات صادرات و واردات و ضوابط مقرر داد و ستد کنند.

دهمرده با تاکید بر توسعه تجارت رسمی در مناطق مرزی، گفت: بهبود وضعیت اقتصادی مرزنشینان و ارتقا امنیت در مناطق مرزی یکی از دستاوردهای بازارچه‌های مرزی است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار