حبیب آقاجری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره توسعه تجهیزات بیمارستان راه زینب(س)،گفت: یک دستگاه آمبولانس مجهز تیپ دو به ارزش ۱/۵ میلیارد تومان و تجهیزاتی به ارزش ۳/۵ میلیارد تومان از سوی بنیاد مستضعفان به بیمارستان راه زینب(س) تحویل داده شد.
نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سال گذشته با سفر فتاح «ریاست بنیاد مستضعفان» به بندر امام خمینی (ره) طی تماس و مکاتبه حبیب آقاجری، همکاری بنیاد را با بیمارستان راه زینب (س) خواستار شد.
وی ادامه داد:بدین ترتیب بنیاد مستضعفان (بنیاد علوی) با اختصاص ۵ میلیارد تومان به بیمارستان راه زینب (س) موافقت کرد که ۳/۵ میلیارد از آن را بابت تهیه و تحویل تجهیزات پزشکی و ۱/۵ میلیارد بابت آمبولانس تیپ۲ معین شد.
نماینده مردم بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی در مجلس یادآورشد:پیش از این نیز سایر تجهیزات پزشکی از قبیل: تخت جراحی، تخت ریکاوری، ست سزارین و… با اعتباری بالغ بر ۳/۵ میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان راه زینب (س) تدارک دیده شد./
پایان پیام