به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه و عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی در آئین افتتاح شرکت دارویی در شهرک صنعتی کاوه گفت: رشد بیماریها ناراحت کننده است و خودکفایی و استقلال کشور در حوزه تولید دارو یک افتخار برای ایران اسلامی است زیرا سالیانه ارز زیادی بابت واردات دارو از کشور خارج میشود.
وی افزود: ارز ۴۲۰۰ چالش زیادی در کشور ایجاد کرد که همراه با فساد و رانت بوده که در حال اصلاح است.
این نماینده مجلس در دوره یازدهم با اشاره به اینکه در هر حوزهای باید از افراد متخصص آن حوزه استفاده کرد، گفت: استفاده از تجربه و تخصص کشورهای دیگر برای توسعه کشور ضروری است اما باید بر اساس فرهنگ غنی و اقلیم و جغرافیای کشور خودمان استفاده کنیم.
وی افزود: از بانکها و متولیان انتظار میرود در تولیدات داخلی حمایت و همکاری کنند و این حمایتها باید در همان حوزه سرمایه گذاری شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور انتظارمی رود هزینه را کم و بهرهوری بالا برود./
پایان پیام