نماینده مردم کنگاور در مجلس گفت: مشاهده می شود برخی سازمان ها با انگیزه های اقتصادی و کسب درآمد با مدارک غیرمعتبر علیه روستا، بخش و یا شهرها طرح دعوی کرده و موجب نارضایتی اهالی آن منطقه می شوند.

برخی سازمان ها با انگیزه های اقتصادی و مدارک غیرمعتبر برای تصاحب زمین های مردم اقدام می کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی رضایی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 30 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: وقف برای رفاه، آسایش و توزیع عادلانه ثروت بوده، اما مشاهده می شود برخی سازمان ها با انگیزه های اقتصادی و کسب درآمد با مدارک غیرمعتبر علیه روستا، بخش و یا شهرها طرح دعوی کرده و موجب نارضایتی اهالی آن منطقه می شوند.

نماینده مردم کنگاور و صحنه و هرسین در مجلس یازدهم اضافه کرد: اداره کل اوقاف استان کرمانشاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) در برخی از اراضی و املاک برخی شهرها، ادعاهایی دارند که صاحبان آن املاک و اراضی اسناد مطمئنی در اختیار دارند و این موجب نارضایتی است.

وی تصریح کرد: از وزیر ارشاد درخواست دارم با اعزام یک تیم تخصصی به استان کرمانشاه به ویژه شهرستان های حوزه انتخابیه بنده ضمن بررسی وضعیت نابسامان زمین و املاک این حوزه موجبات رضایتمندی مردم را فراهم آورند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار