حسین گودرزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به اقدامات صورت گرفته در حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: با پیگیری های انجام شده بیمارستان 250 تختخوابی گهر دورود در حال ساخت است و فاز نخست آن به اتمام رسید در حالی که در گذشته پیشرفت خاصی نداشت.
وی افزود: همچنین مجوز این بیمارستان از 160 تختخواب به 250 تختخواب ارتقا یافت و در سفر ریاست جمهوری هم حدود 250 میلیارد تومان برای تسریع در تکمیل این مرکز درمانی اختصاص پیدا کرد.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس اظهار کرد: با تلاش های انجام شده فاز 2 اورژانس بیمارستان قدیم دورود ساخته شد و در حال ارائه خدمات است و تجهیزات پزشکی همچون سی تی اسکن هم برای آن اخذ شد.
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: با پیگیری های انجام شده مجوزی هم برای توسعه بیمارستان زنان و زایمان نرگس دورود که مربوط به تامین اجتماعی است اخذ شد و مقرر گردید به بیمارستان عمومی تبدیل شود./
پایان پیام