نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی در بیست و هفتمین کنگره قرآنی دانش آموزان سمپاد گفت: استان گلستان ظرفیت بالایی در آموزش و تعلیم مفاهیم قرآنی دارد.

استان گلستان ظرفیت بالایی در آموزش و تعلیم مفاهیم قرآنی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، امانقلیچ شادمهر، نماینده  مردم گنبدکاووس و دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی در بیست و هفتمین کنگره قرآنی دانش آموزان سمپاد گفت: گلستان مهد قرآن است و اقوام مختلف در آن با خوبی کنار هم زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه صلح جوترین و مسالمت آمیزترین استان کشور هستیم، افزود: زندگی مسالمت آمیز ۱۴ قوم مختلف گلستان این استان را به یکی از بی نظیر ترین نقاط در جهان بدل کرده است.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم ادامه داد: ما مناطق مرزی استان گلستان بیش از ۲۵۰ حافظ قرآن داریم و بیش از ۱۵ حوزه در این مناطق به کار تعلیم مفاهیم قرآنی می‌پردازند که باعث افتخار استان هستند.

شادمهر بیان کرد: در روزهای گذشته جلسه‌ای با حضور هشت نفر از قاریان کل زیر ۱۵ سال داشتیم که نشان از ظرفیت بالای قرآنی در استان است.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی افزود: معلمان ما دانش آموزانی را در سطح مدارس تربیت می‌کنند که در تراز انقلاب اسلامی هستند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار