نماینده مردم سبزوار در مجلس با اشاره به تصادف دلخراش یک اتومبیل  در محور سبزوار – بردسکن و در آتش سوختن کل اعضای یک خانواده خواستار رسیدگی فوری وزارت راه به محورهای مواصلاتی در شرق کشور به ویژه مسیر مذکور شد.

وزارت راه فکری عاجل برای وضعیت جاده نابسامان سبزوار – بردسکن داشته باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی اصغر عنابستانی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 25 تیرماه) مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هفته گذشته تصادف دلخراشی در محور سبزوار- بردسکن داشتیم که کل اعضای یک خانواده در داخل اتومبیل سوختند.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی افزود: بارها وضعیت جاده سبزوار – بردسکن که مسیر اتصال خراسان جنوبی به تهران است را تذکر دادیم، این جاده یک محور قدیمی است که ترافیک بسیاری دارد و وضعیت آن بسیار نابسامان است.

وی یادآور شد: مردم در جاده‌های شرق کشور به ویژه سبزوار – بردسکن گرفتار هستند و وزیر راه باید در این زمینه فکر عاجلی کند تا پاسخی برای مردم داغدیده داشته باشیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار