نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در مجلس گفت: با تامین اعتبار لازم آغاز آسفالت راه روستای خایسک بخش سرولایت نیشابور صورت گرفت.

آغاز آسفالت راه روستای خایسک بخش سرولایت نیشابور

هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت  با اشاره به بهسازی و آسفالت راه های روستایی نیشابور گفت: در این راستا پیگیری های متعددی صورت گرفت و با تامین اعتبار لازم آغاز آسفالت راه روستای خایسک بخش سرولایت نیشابور صورت گرفت.

وی افزود: در این خصوص کار آسفالت راه روستای خایسک از بخش سرولایت شهرستان نیشابور به طول ۲۰۰۰ متر آغاز شد.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم ادامه داد: اعتبار این پروژه ۶۰ میلیارد ریال می‌باشد که با پیگیری های صورت گرفته دستور از وزیر راه و شهرسازی اخذ شده و عملیات اجرایی آن آغاز شد./

 پایان پیام

برچسب‌ها