عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی مسافت طولانی و نبود سرویس مناسب در مناطق محروم را عاملی بر افزایش کودکان جامانده از تحصیل دانست و گفت:دولت باید موانع مالی در مبحث جابجایی دانش آموزان و سرویس مدارس را در مناطق دور افتاده و عشایر حل کند و یا اینکه در مناطق روستایی و عشایری شرایط امکان تحصیل در سطوح بالاتر را فراهم کند.

دولت موظف است شرایط تحصیل در مناطق محروم را فراهم کند/ نبود سرویس عاملی بر جاماندن کودکان از تحصیل است

عباس پاپی زاده بالنگان در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به سخنان رئیس سازمان امور اجتماعی کشور مبنی بر افزایش نگران کننده ترک تحصیل در میان دانش آموزان دختر و چالش‌های نظام آموزشی، گفت: در مناطق محروم شاید در مقطع ابتدایی دسترسی به مدارس امکان پذیر باشد اما در مقاطع بالاتر همچون متوسطه به دلیل عدم دسترسی این مهم ممکن نیست، از طرفی شرایط فرهنگی و اجتماعی برخی از استان‌ها این اجازه را نمی‌دهد که دختران فاصله دور از خانه را برای ادامه تحصیل طی کنند.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسافت طولانی مانعی برای ادامه تحصیل دختران در برخی استان‌های کشور شده است، افزود: در مناطق محروم و روستاها تعداد دانش آموزان در مقطع ابتدایی با متوسطه کاهش می‌یابد به فرض مثال گروهی که از مقطع ابتدایی فارغ التحصیل می‌شوند بنا به دلایلی همچون شرایط نامناسب اقتصاد از ادامه تحصیل محروم می‌شوند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی مسافت طولانی و نبود سرویس مناسب در مناطق محروم را عاملی بر افزایش کودکان جامانده از تحصیل دانست و تاکید کرد: امروز نگاه‌های یک جانبه فرهنگی مانع از ادامه تحصیل دانش آموزان از سوی خانواده‌های آنها نیست؛ حتی خانواده‌های عشایر حاضرند بخشی از اموال خود را فروخته تا فرزندانشان بتوانند ادامه تحصیل دهند و نسل امروز خواهان ترقی خود در زمینه تحصیلی هستند.

پاپی‌زاده ادامه داد: دولت باید موانع مالی در مبحث جابجایی دانش آموزان و سرویس مدارس را در مناطق دور افتاده و عشایر را حل کند و یا اینکه در مناطق روستایی و عشایری شرایط امکان تحصیل در سطوح بالاتر را فراهم کند، این مسئله از وظایف دولت  براساس قانون است با تحقق این مهم آمار ترک تحصیل دانش آموزان کاهش می‌یابد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در پایان خاطرنشان کرد: برای سال جاری می‌تواند تفاهم نامه مناسبی در دولت شکل بگیرد تا از طریق تامین اعتبار و به کمک بنیادهای خیریه مختلف نخست مدارس کانکسی و کپری جمع آوری شوند و در مرحله بعدی دولت تلاش کند توسعه مناسبی به لحاظ تامین امکانات و تجهیزات آموزشی فراهم کند./

پایان پیام

آخرین اخبار