عضو کمیته نفت و گاز ،کمیسیون انرژی مجلس؛سفر وزیر نفت به کشور عراق را در راستای دیپلماسی انرژی و دفاع از منافع ملی دانست و امضای تفاهم نامه‌های همکاری با وزارت نفت عراق را مثبت ارزیابی کرد.

کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌توانند از توان فنی و عملیاتی کشور ما در زمینه انرژی استفاده کنند
جواد سعدون زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به سفر اخیر وزیر نفت به کشور عراق،گفت:سفر وزیر نفت به کشور عراق در راستای دیپلماسی انرژی و دفاع از منافع ملی و امضای تفاهم نامه‌های همکاری با وزارت نفت عراق و همچنین تفاهم نامه‌های همکاری در زمینه تامین گاز انجام شده است.
وی با تاکید بر این موضوع که ایران اسلامی دارای توانمندی‌های بسیار قابل توجه از نظر خدمات فنی و داشته‌های ثروت خدادادی است،بیان کرد: ما می‌توانیم در زمینه‌های مختلفی از نفت و انرژی، با عراقی ها همکاری کنیم و ارائه این خدمات و داشته‌ها می‌تواند ارزآوری بسیار زیادی را برای جمهوری اسلامی به همراه داشته باشد. 
نماینده مردم آبادان در مجلس با بیان اینکه اینگونه همکاری ها با همسایگان می تواند به حل ناترازی ها در کشورمان کمک کند،ادامه داد:در زمینه تهاتر،ترانزیت و کارهای مشترک با عراق خلآهای موجود در ناترازی را می توان کاهش داد و ایران می تواند در تامین بسیاری از منابع به دلیل نیاز اساسی این کشور،نقش مهمی را ایفا کند. 
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم گسترش این همکاری های مشترک و اجرای پروژه های مشترک نفتی، مطرح کرد: وقتی توسعه منابع داشته باشیم قطعاً تعریف پروژه‌های کلان و ضروری مملکت آسان می شود و اینگونه با افزایش تحرک میدانی در زمینه همکاری‌های نفتی می‌توان دیپلماسی نفت را جلوه عملی و امیدوارکننده داد و این نباید به کشور عراق محدود شود.
وی در ادامه افزود:کشورهای حاشیه خلیج فارس هم می‌توانند از توان فنی و عملیاتی کشور ما در زمینه نفت استفاده کنند و قطعاً به دلیل ارزان بودن این خدمات فنی، آنها را بر بازارهای نفتی و خدمات فنی متنوعی که در مثلاً بازار چین یا حتی کشورهای همسایه ما مثل ترکیه و یا کمی دورتر روسیه،ترجیح دهند.
عضو کمیته نفت و گاز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران یک توان نفتی بسیار قابل توجه با تجارب بیش از ۴۰ سال دارد،تصریح کرد:ایران اسلامی توانسته است که استعداد و کارآمدی خود را در زمینه توسعه نفتی ،حفاری ،تحقیقات و سایر صنایع پایین دستی نشان دهد و و عراق هم یک بازار بکری است که می‌تواند از این خدمات استفاده کند؛ تعمیق و گسترش این خدمات و داد و ستدها؛همچنین می تواند در امنیت مرزهای ما تاثیر بسزایی داشته باشد./

پایان پیام

آخرین اخبار