نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به حضور وزیر پیشنهادی اقتصاد در این کمیسیون، گفت: در خصوص برنامه های وزیر پیشنهادی در موضوعات بانک های زیان ده و بنگاه داری بانک ها و از مدنی زاده سوالاتی مطرح شد.

سوالات اعضای کمیسیون انرژی مجلس درباره برنامه های وزیر پیشنهادی اقتصاد بررسی شد/ مشکلات بانکی محور اصلی سوالات

رمضانعلی سنگدوینی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در تشریح جلسه امروز دوشنبه(19 خردادماه) کمیسیون انرژی مجلس گفت:این جلسه با حضور اعضای کمیسیون انرژی و سید احسان مدنی زاده وزیر پیشنهادی امور اقتصادی ودارایی برگزار شد.

وی ادامه داد: مدنی زاده برنامه های خود را برای اعضای کمیسیون بیان کردند و نمایندگان هم سولات خود را از وزیر پیشنهادی در موضوعات مختلف اقتصادی ازوی پرسیدند.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به سوال خود از وزیر پیشنهادی اقتصاد، افزود: سوال بنده از مدنی زاده این بود که برای تحول بخش‌های اقتصادی کشور از جمله بیمه‌ها، شرکت‌ها و بانک‌ها چه برنامه ای دارید؟ چراکه باید در مدیریت بانک‌ها و شرکت های بیمه، تحولی ایجاد شود.

سنگدوینی در ادامه بیان کرد:نکته بعدی که به وزیر پیشنهادی اقتصاد تاکید شد، این بود که بعضی از بانک‌های کشور به جایی آنکه بنگاه سازی کنند و در تولید مشارکت کنند، بنگاه داری میکنند و شرکت‌های آنچنانی ایجاد کرده اند! برای اینکه این گونه بانک‌ها از این مسیر خارج نشوند، باید برنامه‌ وزارت اقتصاد معلوم باشد چراکه در برنامه توسعه هفتم این موضوع را آوردیم.

وی با اشاره به لزوم تمرکز بر رسیدگی بانک های زیان‌ده، اظهار کرد: از وزیر پرسیده شد برای نقدینگی دست مردم بویژه ارز و سود آوری آن چه برنامه ای دارید؟ با توجه به اینکه برخی مردم الان در خانه هایشان و یا صندوقچه‌های بانک ها، ارز یا طلا دارند، اگر سود ارزی را در بانکها تعریف و برای مردم هم اعتماد ایجاد شود و مانند سود بانکی به مردم سود ارزی داده شود مردم در اقتصاد می توانند مشارکت کنند به شرط آن که اعتمادسازی کنید.

سنگدوینی، بیان کرد: تسهیلات قرض الحسنه نیاز مردم است تا از این شرایط اقتصادی خارج شوند، باید بتوانیم میزان تسهیلات قرض الحسنه را غیر از وام ازدواج و وام مسکن بیشتر کنیم.  

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به موضوع روابط بین بانک مرکزی و وزیر اقتصاد، ادامه داد: روابط بانک مرکزی و وزارت اقتصاد بسیار مهم است؛ معمولا در فضای مجازی می گویند؛ وزیر اقتصاد نمی تواند در سیستم ارزی در سیستم اقتصاد، دخالت کند! بنابراین تاکید شد که این روابط را باید نزدیک کرد و با وحدت و کنارهم بودن می توان مشکلات اقتصاد کشور را حل کرد. ضمن اینکه رئیس کل بانک مرکزی با پیشنهاد وزیر اقتصاد به رئیس جمهور معرفی می شود.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به موافقت اکثر اعضای کمیسیون انرژی با وزیر پیشنهادی اقتصاد در پایان تصریح کرد: از "مدنی زاده" خواستم که به قول هایی که در زمان رای اعتماد می دهد، متعهد باشد؛ چراکه بعضی از وزرا بعد از رای اعتماد، اصلا به مجلس توجهی ندارند. وزیر باید برای تحقق وعده ها و برنامه هایش تلاش کند. حضور در مجلس در میان نمایندگان و در کمیسیون ها بسیارحائز اهمیت است. /

پایان پیام

آخرین اخبار