عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از تأخیر در پرداخت مطالبات گندم‌کاران، خواستار نظارت جدی وزارت جهاد کشاورزی بر اجرای مصوبات و پرداخت‌های به‌موقع شد.

تأخیر در پرداخت مطالبات گندم‌کاران به کشاورزی کشور آسیب می‌زند / وزارت جهاد کشاورزی مسئول نظارت بر زنجیره پرداخت است

جهانبخش قلاوند عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت گفت: با وجود وعده‌های مکرر از سوی مسئولان، از جمله وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر پرداخت ۲۴ تا ۴۸ ساعته مطالبات گندم‌کاران، متأسفانه این وعده‌ها در سال جاری نیز محقق نشده و پرداخت‌ها با تأخیر مواجه شده است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش نهادهای مسئول در این تأخیر گفت: مشخص نیست کوتاهی از ناحیه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه یا نظام بانکی بوده، اما در هر صورت وزارت جهاد کشاورزی باید به‌عنوان نهاد مسئول، بر این زنجیره نظارت جدی و مؤثر داشته باشد.

وی تأکید کرد: نارضایتی کشاورزان به‌حق است؛ چرا که عدم پرداخت به‌موقع، آنها را در تأمین هزینه‌های کشت بعدی و خرید نهاده‌های مورد نیاز دچار مشکل کرده و ناچار به دریافت تسهیلات با سود بالا یا تأمین منابع از طرق دیگر می‌شوند که به ضرر آنها است.

این نماینده مردم مجلس در پایان تصریح کرد: کمیسیون کشاورزی نیز بر لزوم تسریع در پرداخت مطالبات تأکید دارد و انتظار می‌رود وزارتخانه مربوطه با جدیت بیشتری پیگیر این موضوع باشد تا کشاورزان در ادامه مسیر تولید با مشکل مواجه نشوند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار