احمد بیگدلی، نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت ضمن تأکید بر لزوم حفظ امنیت کشور در خارج از مرزها به عنوان یک راهبرد تاکتیکی و عقلانی، گفت: اگر این چند سالی که ما در لبنان و سوریه حضور داشتیم و نیروهای نظامی ما به عنوان مدافعین حرم در آنجا مبارزه میکردند، نبود؛ مطمئن باشید اتفاقی که در یکی دو هفته پیش گذشت و حمله اسرائیل به خاک ایران، همان ۱۰ الی ۱۵ سال پیش اتفاق میافتاد.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استفاده جنگندههای اسرائیلی از آسمان سوریه برای حمله به ایران و سوختگیری آنها در آسمان دیرالزور سوریه، تصریح کرد: زمانی که نیروهای نظامی ما در سوریه به عنوان مدافع حرم میجنگیدند، درواقع در حال حفظ یکسری منافع کشور و مدیریت جنگ کیلومترها دورتر از مرز بودند. الان دیگر برای همه روشن شد که تا زمانی که سوریه و حریم هوایی آن را در اختیار داشتیم، جنگ به داخل کشیده نشده بود. زمانی جنگ به داخل کشیده شد که آن جا را از دست دادیم.
بیگدلی با تأکید بر اینکه اگر سوریه را از دست نمیدادیم، هیچ وقت حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران و این مسائلی که در داخل کشور رخ داد، اتفاق نمیافتاد، ادامه داد: ما این چند سالی که در سوریه حضور داشتیم توانستیم دشمنی که برای کشور تهدید بود را آنجا کنترل کردیم؛ که اگر نبودیم، رژیم صهیونیستی همان سالها به ما حمله میکرد و مطمئنا این قدرت دفاعی که الان داریم را در زمان قبل از دفاع از حرم نداشتیم. این قدرت دفاعی را در طول این مدت به دست آوردیم و با تکیه بر آن توانستیم آمریکایی که خود را ابرقدرت دنیا میداند و رژیم صهیونیستی که از نظر تسلیحات نظامی ادعا دارد و حامیان او را ناچار به عقبنشینی و تحمیل آتشبس کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با اشاره به عملیات روانی و رسانهای دشمن برای تقابل مردم با حضور نظامی ایران در سوریه و دیگر کشورهای منطقه، که در قالب شعارهای "نه غزه، نه لبنان؛ جانم فدای ایران" یا "مدافعان اسد" خواندن "مدافعان حرم" به خورد اذهان مردم داده میشد، آن را تکهای از پازل یک جنگ ترکیبی علیه کشور خواند و گفت: بیشک دشمن در این سالها بیکار ننشسته بود و از طریق تهاجم فرهنگی که سالهای سال است مقام معظم رهبری و دیگر مقامات عالی رتبه کشور بر آن تأکید دارند، اهداف خود را دنبال میکرد. تهاجم فرهنگی یعنی همین نفوذ در ذهن و روح نسل جدید و تغییر ایدئولوژی ایرانیها؛ اما خوشبختانه مردم ایران در این جنگ اخیری که به کشورمان تحمیل شد، نشان دادند دشمن هیچگاه نمیتواند فکر و ذکر آنان را نسبت به جمهوری اسلامی ایران و حفظ تمامیت ارضی کشور تغییر دهد.
بیگدلی با بیان اینکه البته هجوم رسانهای و فرهنگی دشمن در این سالها خیلی موثر بوده است، اضافه کرد: آنها اساساً به دنبال تغییر در ایران هستند، زمانی به دنبال تغییر فرهنگ و زمانی به دنبال تغییر دیدگاههای مردم، جوانان و نسل جدید نسبت به نظام و انقلاب و مسئولان بودند؛ ابتدا سالهای سال به دنبال تغییر از طریق تهاجم فرهنگی به دنبال تغییر تفکرها بودند، بعداً از طریق حمله نظامی به تغییر مرزها و احتمالا جغرافیا روی آوردند؛ به همین دلیل همیشه به دنبال این بودهاند که به ذهن جوانان ما القا کنند که ما بیهوده در لبنان و سوریه هزینه پرداخت میکنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه برای حفظ انسجام و وحدت ملی، در کنار مسائل خارجی که داشتهایم، باید به مسائل داخلی بیشتر اهمیت میدادیم؛ افزود: البته تاکنون هم اهمیت داده شده، اما باید به اولویتها و نیازهای مردم بیشتر از این اهمیت داده شود، زیرا اگر مردم نادیده گرفته شوند، نارضایتی آنان را به دنبال دارد و اگر مردم در صحنه نباشند، پای کار نیایند تا مدافع این انقلاب و نظام شوند، مطمئن باشید همه چیز را میبازیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید مجدد بر اینکه باید هوای مردم را بیشتر داشته باشیم، ادامه داد: در همین هجوم اخیر دشمن صهیونیستی به خاک کشورمان، علیرغم مشکلات داخلی، معیشتی، ناترازیها و مشکلات اقتصادی که داشتهایم، مردم یک بار دیگر وفاداری خود را نسبت به این کشور و نظام نشان دادند و حتی کسانی که نسبت به مسئولان و حکومت انتقاد یا به مواردی اعتراض داشتند یا ناراضی بودند، به پشتیبانی کشور به میدان آمدند و یک انسجام و اتحاد کمنظیر ایجاد شد؛ لذا فکر میکنم در کنار مسائل خارجی که مهم و ضروری است، باید نسبت به مسائل داخلی و مردم هم توجه بیشتری داشته باشیم.
بیگدلی با بیان اینکه همه کشورها همین هستند و علاوه بر پرداخت به مسائل داخلی در مسائل خارجی هم بسیار فعال عمل میکنند؛ تصریح کرد: مگر همین آمریکا، فقط در داخل کشور خود تمرکز کرده است؟ اگر اطراف کشور ما را ببینید، در عراق، عربستان، قطر و ... چندین پایگاه نظامی دارد؛ بنابراین تنها ما نیستیم که به فکر خارج از کشور خود هستیم و میخواهیم برای خود پایگاه و جایگاه یا دفاع در خارج از مرزها داشته باشیم. پس این یک استراتژی است که کشوری مانند آمریکا از ۲۰۰۰ کیلومتر دورتر از مرزهای خود پایگاه نظامی دارد. لذا همه اینها موثر است./
پایان پیام
نظر شما