عضو هیات رییسه مجلس گفت: رژیم یاغی و خطرناک صهیونی پس از شکست در میدان، اکنون تلاش می‌کند زمینه ساز اجماع جهانی و ناعادلانه علیه ایران باشد لذا مشاهده می‌شود که خواستار همراهی کشورهای اروپایی برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است.

فعال‌سازی مکانیسم ماشه راهکار رژیم یاغی صهیونی برای جبران شکست در میدان/ افزایش فشار بر اروپا در دستورکار تلاویو است

عباس پاپی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به تلاش مقامات رژیم صهیونیستی برای افزایش فشار به کشورهای اروپایی در راستای فعال‌سازی مکانیسم ماشه به بهانه فعالیت غیر صلح‌آمیز هسته‌ای، گفت: عملکرد جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی، همواره مطابق قوانین و مقررات جهانی بوده لذا بر اساس همین رویکرد، فعالیت هسته‌ای ایران مطابق چارچوب‌های بین‌المللی بوده و گزارش‌های بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تایید کننده این امر است.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این مهم در حالی است که اسرائیل جنایتکار در حوزه هسته‌ای، خلاف قوانین و مقررات بین‌المللی فعالیت کرده و دارای کلاهک هسته‌ای است؛ همچنین صهیونیست‌ها هیچ اجازه بازرسی به بازرسان آژانس بین‌المللی اتمی نمی‌دهند.

وی در این زمینه، افزود: موضوع هسته‌ای صرفاً بهانه‌ ای برای افزایش فشار بر ایران است زیرا آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها برنامه یکصد ساله‌ای برای منطقه دارند و می‌خواهند خاورمیانه جدید را رقم بزنند. آنها جمهوری اسلامی را مانع دستیابی به سیاست شوم یاد شده می‌دانند.

نماینده مردم دزفول در مجلس دوازدهم تصریح کرد: رژیم یاغی و خطرناک صهیونی که دارای بمب اتمی است اکنون تلاش می‌کند زمینه ساز اجماع جهانی و ناعادلانه علیه ایران باشد؛ بر این اساس مشاهده می‌شود که در عرصه سیاست خارجی درصدد همراه کردن کشورهای اروپایی برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است.

پاپی زاده بالنگان با بیان اینکه صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند هزینه‌های مقابله با ایران را برای خود کاهش داده و هزینه‌های کشورهای دیگر و سازمان‌های بین‌المللی را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: بنابراین موضوع هسته‌ای را بهانه‌ای قرار داده تا سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای اروپایی را جلو انداخته تا تحریم‌ها و مکانیسم ماشه را بازگردانند؛ در صورتی که چنین موضوعی بخواهد عملیاتی شود، نشان دهنده زیر سوال رفتن ارزش‌هایی است که نهادهای بین‌المللی از آن دَم می‌زنند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار