رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر این نکته که بودجه محرومیت زدایی عمدتا در مسائل زیرساختی هزینه می شود و دستگاه‌های مختلف مراجعه و اعتبارات لازم را دریافت کرده و در این بخش نیز کمتر پاسخگو هستند،گفت:کمیسیون بودجه تلاش می کند تا این منابع هدفمند و با مسئولیت‌پذیری در قبال آن، توزیع شود.

غلامرضا تاجگردون

غلامرضا تاجگردون در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح جزئیات جلسه صبح امروز کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و مسئولین سازمان برنامه و بودجه درباره بررسی نحوه توزیع اعتبارات استانی و محرومیت زدایی در بودجه سالیانه، گفت: اعتبارات استانی در سال جاری سرجمع به 300 هزار میلیارد تومان رسیده است و این اعتبارات حدود 90 درصد نسبت به سال 1403 رشد یافته که این عددی بسیار قابل توجه است و نشان دهنده رویکرد جدی دولت و مجلس نسبت به مسائل استانهاست.

نماینده مردم «گچساران و باشت» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت و مجلس 18 همت از اعتبارات استانی در سال جاری را در قالب یک بودجه متمرکز به محرومیت زدایی اختصاص دادند، تصریح کرد:در ذیل جدول 10 بودجه و در جریان احکام قانونی در این بخش، مندرج است که این اعتبارات باید با هماهنگی و همکاری معاون توسعه روستایی رئیس جمهور نیز توزیع شود تا ما شاهد یک رویکرد جدید در حوزه توسعه روستایی باشیم.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس و مسئولین معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گزارش خوبی از اقدامات صورت گرفته در این بخش نیز ارائه کردند،تصریح کرد: این گزارش نشان می‌داد که این معاونت به دنبال به کارگیری روش‌های جدید برای بازیابی ظرفیت‌های مناطق روستایی کشور هستند تا از این رهگذر، هم نرخ مهاجرت از روستاها، توانمندی مناطق روستایی، نگهداشت روستائیان در روستاها و توسعه اقتصادی مناطق روستایی حاصل شود.

تاجگردون با بیان اینکه جلسات بین کمیسیون برنامه و بودجه و معاونت روستایی نیز ادامه خواهد یافت، بیان کرد:سعی می شود تا در سال 1404 با شکل گیری یک مدل تلفیقی بتوانیم گام های استواری را در این بخش برداریم تا در سالهای بعد هم بتوانیم این گام‌ها را تکرار کنیم.

رئیس کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه محرومیت زدایی عمدتا در مسائل زیرساختی هزینه می شود، بیان کرد: از این رو دستگاه‌های مختلف مراجعه و اعتبارات لازم را دریافت کرده و در این بخش نیز کمتر پاسخگو هستند. علاوه بر آن متاسفانه این منابع 18 همتی در بودجه کلان کشور نیز پنهان شده و در نتیجه مجلس هم نمی‌تواند نظارت صحیحی بر این موضوع داشته باشد؛ بنابراین تلاش‌هایی که کمیسیون در این بخش لحاظ کرده به دلیل هدفمند کردن این منابع و مسئولیت‌پذیری در قبال آن است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خوشبختانه گام‌های خوبی در این بخش برداشته شده است، ادامه داد:اگر دولت و مجلس در این زمینه مسیر درستی را طی کنند که به نظر می رسد هماهنگی خوبی بین معاونت توسعه روستایی و سازمان برنامه و بودجه وجود دارد، ما می توانیم امیدوار به آثار مثبت این همکاری در سال 1404 باشیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار