عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی، گفت: رهبر معظم انقلاب در نخستین پیام خود بر مسئله انتقام‌گیری تأکید داشتند و مراجع عظام تقلید نیز با تأکید بر قصاص قاتلان امام شهیدمان، تکلیف را در این زمینه مشخص کرده‌اند.

مطالبه انتقام و قصاص قاتلان رهبر شهید یک تکلیف مشخص است

علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به سردادن شعار خونخواهی از سوی مردم در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده شهید ایشان و ضرورت پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی، گفت: رهبر معظم انقلاب در نخستین پیام خود بر مسئله انتقام‌گیری تأکید داشتند و مراجع عظام تقلید نیز تکلیف را مشخص کرده و بر مسئله قصاص قاتلان امام شهیدمان تأکید کرده‌اند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نیز در مراسم وداع با رهبر شهیدمان بر مسئله انتقام‌گیری و قصاص قاتلان رهبر شهیدمان و دشمنان تأکید جدی داشتند؛ موضوعی که قابل تفسیر نیست و تکلیف در این زمینه مشخص است.

وی ادامه داد: البته در گام نخست، این موضوع باید از طریق مراجع بین‌المللی و از حیث حقوقی، توسط دستگاه‌های ذی‌ربط مورد پیگیری قرار گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جنایتکارانی همچون ترامپ و نتانیاهو یک نفس زکیه را به قتل رسانده‌اند، لذا مگر می‌شود به‌راحتی از این موضوع عبور کرد؟.

سلیمی خاطرنشان کرد: بر همین اساس، مشاهده می‌شود که موج انتقام‌گیری و مطالبه قصاص قاتلان، روز به روز در میان افکار عمومی تشدید می‌شود./

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار