رییس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه سخنان رییس مجلس در نشست «پایبندی به حقوق بین الملل برای تضمین صلح و امنیت بین المللی»، چهره پلید رژیم جعلی را به جهانیان نشان داد، تاکید کرد: ماشین کشتار رژیم صهیونیستی، این رژیم را به نازی های قرن ۲۱ تبدیل کرده است.

نشست ابتکاری ایران در ژنو انزوای «نازی‌های قرن ۲۱» را به نمایش گذاشت

محمدصالح جوکار در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» که به ابتکار جمهوری اسلامی ایران در ژنو برگزار شد، گفت: این قبیل نشست ها می تواند بخوبی چهره پلید استکبار جهانی و سگ هارش رژیم جنایتکار صهیونیستی را به جهانیان معرفی کند و شرکت ۳۵ کشور و ۳ سازمان بین المللی در این نشست بیانگر انزوای بیش از گذشته رژیم صهیونیستی نزد جهانیان است.

رییس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جنایات رژیم صهیونیستی در طول ۸۰ سال گذشته بر جهانیان پوشیده نیست و قتل و کشتاری که در ۲ سال اخیر در غزه رخ داده است، نشان داد که این رژیم خوی حیوانی داشته و از کشتن زنان و کودکان ابایی ندارد و حتی به آن افتخار می کند.

وی افزود: نزدیک به  ۲ سال از طوفان الاقصی می گذرد و بیش از ۶۰ هزار کشته در غزه رخ داده است. باید مجامع جهانی در این خصوص مواضع محکم در محکومیت رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند که در این خصوص جمهوری اسلامی ایران به برپایی نشست ابتکاری پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی در ژنو پرداخت و توانست جنایات رژیم منحوس صهیونیستی را به جهانیان نشان دهد.

این نماینده مجلس در خانه ملت، تصریح کرد: رییس مجلس در این  نشست بدرستی بیان داشت که رژیم صهیونیستی نازی قرن بیست و یکم است. شما در طول تاریخ ۸۰ ساله از این رژیم جعلی تنها جنایت و قتل و کشتار مشاهده می کنید. بنابراین جهان باید برای متوقف کردن ماشین کشتار سگ هار استکبار در منطقه غرب آسیا اقدامی اساسی کند.

جوکار اضافه کرد: ماشین کشتار رژیم صهیونیستی تنها به ملت مظلوم فلسطین محدود نمی شود. مردم لبنان، یمن، سوریه نیز تحت جنایت های این رژیم به خاک و خون کشیده شدند. همچنین در جنگ تحمیلی ۱۲ روز علیه کشورمان نیز، مردم بی گناه و زنان و کودکان به شهادت رسیدند که این وضعیت به جهانیان ثابت کرد که این رژیم باید متوقف شود.

رییس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: ایران اسلامی می تواند با استفاده از ظرفیت مجامع بین المللی، سایر کشورها را در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی همصدا کند؛ بنابراین مجلس شورای اسلامی بویژه رییس قوه مقننه با حضور در نشست ابتکاری پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی در ژنو از این ظرفیت بخوبی استفاده کرد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار