ابوالفضل ظهره وند در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به اهمیت سفر رییس جمهور کشورمان به پاکستان، گفت: تهران و اسلام آباد ظرفیت هایی دارند که می توانند مکمل همدیگر باشند؛ در حوزه اقتصادی می توان به خط لوله گاز دوستی اشاره کرد که برای دو کشور اولویت دارد و باید زودتر مورد بهره برداری قرار بگیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز تهدیدات تروریستی در منطقه بیش از پیش اهمیت یافته و این در حالیست که منطقه بلوچستان دو کشور در معرض آسیب هستند؛ در واقع نیروهای تکفیری می خواهند فعالیت داشته باشند تا تنش ها افزایش یابد اما همکاری های امنیتی ایران و پاکستان می تواند امنیت آفرین باشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه باید اذعان کرد در موضوع فعالیت نیروهای تروریستی، شاهد مداخله و پشتیبانی غربی ها هستیم لذا دو کشور می توانند در این زمینه اقدامات مشترکی فراوانی انجام دهند که دسیسه دشمنان خنثی شود.
ظهره وند با اشاره به اینکه دو کشور مرزهای گسترده و طولانی مشترکی با همدیگر دارند، افزود: این امر بستر خوبی برای افزایش تجارت مشترک و فعال کردن بازارچه های مرزی است؛ به عبارتی مطابق اظهارات مقامات کشورمان می توان تعاملات اقتصادی را حداقل تا ۱۰ میلیارد دلار ارتقاء داد.
نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همکاری های نظامی میان دو کشور از دیگر مواردی است که در این سفر باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی اخیر پاکستان مواضع خوبی نسبت به جمهوری اسلامی اتخاذ کرد؛ در مانورها و برنامه هیات مشترک نظامی نیز دو کشور همکاری های خوبی داشته اند لذا مراودات در این راستا باید تعمیق یابد./
پایان پیام
نظر شما