عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حمایت پاکستان از کشورمان در جنگ 12 روزه علیه رژیم صهیونیستی گفت: تقویت روابط با کشورهای همسایه و کشورهای دارای مرز مشترک می‌تواند در کمرنگ‌ کردن تحریم‌ها نقش مؤثری داشته باشد.

تقویت روابط با کشورهای همسایه آثار تحریم‌ را کمرنگ می‌کند

یعقوب رضازاده در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، در مورد اهمیت سفر رئیس جمهور به پاکستان گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره روابط خوبی با پاکستان داشته و از جمله کشورهای دوست و هم‌پیمان جمهوری اسلامی به شمار می‌آید و در جنگ 12روزه نیز شاهد بودیم که این کشور حمایت مناسبی از ایران داشته است بنابراین می‌توان در زمینه‌های مختلف و با در نظر داشتن ۹۰۹ کیلومتر مرز مشترک و بهره گرفتن از توانایی نظامی و اطلاعاتی این کشور در جهت مبارزه با تروریسم گام برداشت که قطعا این موضوع به نفع دو کشور خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی این کشور نیز ادامه داد: موضوع انتقال گاز از ایران به پاکستان نیز از دیگر مسائل مورد اهمیت است چرا که هرچه ایران بتواند با همسایگان از نظر تبادل گاز، واردات و صادرات رابطه برقرار کند هم از نظر امنیت ملی و هم از نظر اقتصادی مزایای زیادی دارد. همچنین با توجه به دارا بودن مرز مشترک با این کشور تقویت بازارچه های مرزی علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، در زمینه معیشت و اشتغال‌زایی نیز اهمیت بسیار دارد.

وی با اشاره به 7 هزار و 700 کیلومتر مرز مشترک آبی و خاک با 15 کشور همسایه بیان کرد: تقویت روابط با کشورهای همسایه و کشورهای دارای مرز مشترک می‌تواند در کمرنگ‌ کردن تحریم‌ها نقش مؤثری داشته باشد. این موضوع از دو جهت قابل بررسی است اول اینکه با افزایش مبادلات تجاری و اقتصادی با این کشورها، می‌توان وابستگی به بازارهای کشورهای تحریم‌کننده را کاهش داد و از این طریق، اثر تحریم‌ها را کم‌رنگ کرد و همچنین همکاری‌های منطقه‌ای و سیاسی با این کشورها می‌تواند به ایجاد یک جبهه واحد در برابر تحریم‌ها کمک کند و از این طریق، فشار تحریم‌ها را کاهش دهد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار