نماینده مردم نماینده کازرون و کوهچنار در مجلس با وزیر آموزش و پرورش به منظور پیگیری مطالبات آموزشی منطقه،دیدار کرد.

«دهقان ناصرآبادی» با وزیر آموزش و پرورش دیدار کرد/درخواست جذب معلم، تخصیص بودجه و تجهیزات و تکمیل مدارس نوساز پیگیری شد

به گزارش خانه ملت؛ در هفته گذشته غلامرضا دهقان ناصرآبادی نماینده مردم نماینده کازرون و کوهچنار در مجلس با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش جهت پیگیری مطالبات و کمبودهای آموزشی هر دو شهرستان و بخش های تابعه دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار  ناصرآبادی ابتدا یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و سرداران شهید به ویژه سردار سرلشکر محمد کاظمی فرمانده شهید اطلاعات سپاه کشور را گرامی داشتند و شهادت این سردار رشید اسلام را خدمت وزیر محترم(برادر ایشان) تسلیت گفتند.

در ادامه، نماینده مردم در مجلس با بیان کمبودهای آموزشی به ویژه کمبود نیروی انسانی معلم که موجب بکارگیری معلمان بازنشسته شده ،خواستار جذب معلمین جدید از بین جوانان جویای کار در هر دو شهرستان شد.

دهقان ناصرآبادی همچنین درخواست هایی مبنی بر تخصیص تجهیزات آموزشی و ورزشی به ادارات هر دوشهرستان به وزیر  ارائه کرده و همچنین خواستار تکمیل و تجهیز مدارس نوساز شد.

همچنین؛ نماینده مردم در مجلس دوازدهم با توجه به نیاز مبرم فرهنگیان، تجهیز بیشتر ورزشگاه شهید بهنام کبیری کازرون و  راه اندازی باشگاه فرهنگیان در شهرستان کوهچنار را بسیار حائز اهمیت دانستند و خواستار تامین بودجه این پروژه رفاهی و ورزشی شدند.

در پایان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر از دغدغه های نماینده مردم در راستای اعتلای آموزش و پرورش دو شهرستان کازرون و کوهچنار، دستورات لازم را صادر کرد.

پیگیری و درخواست نماینده کازرون و کوه چنار جهت تخصیص اعتبارات پروژه‌های آبخیزداری و مقابله با خشکسالی

دهقان ناصرآبادی در دیداری با  تیموری،معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، به بررسی چالش‌های ناشی از خشکسالی و راهکارهای مقابله با آن پرداخت. 

در این نشست، نماینده مردم کازرون و کوه چنار در مجلس، با اشاره به تأثیرات منفی خشکسالی در سال‌های اخیر، بر ضرورت اجرای طرح‌های آبخیزداری و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی تأکید کرد.

وی تخصیص اعتبارات لازم برای برخی پروژه‌ها از جمله؛تأمین اعتبار پروژه‌های سد تغذیه مصنوعی پاپون و سمغان در شهرستان کوه چنار،اجرای پروژه‌های آبخیزداری در کازرون و کوه چنار،کنترل سیلاب و آبخوانداری در بخش جره و بالاده،مطالعات مناطق نیازمند در شهرستان کازرون،پروژه‌های روستایی از جمله ده کهنه کمارج، گاوگشک، قلعه سید، مشتان و دشت برم،تخصیص خودروی مناسب برای خدمات‌رسانی در ارتفاعات جنگلی کوه چنار،اجرای پروژه‌های آبخیزداری در مناطق دره آب، محمدآباد جره، خواجه جمالی و ...،رفع مشکلات نیروی انسانی و تجهیزات اطفای حریق در کوه چنار،را خواستار شد.

دهقان ناصرآبادی با بیان اهمیت این طرح‌ها در حفظ منابع آبی و جلوگیری از بحران خشکسالی، از مسئولان سازمان منابع طبیعی خواست تا هرچه سریع‌تر نسبت به تأمین اعتبارات و اجرای این پروژه‌ها اقدام کنند. 

این دیدار در راستای پیگیری مطالبات مردمی و بهبود شرایط زیست‌محیطی و کشاورزی در منطقه برگزار شد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار