نماینده مردم ایذه، باغ‌ملک و دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر بررسی مسائل و مشکلات ارتباطی در حوزه انتخابیه، گفت: مباحثی همچون ضعف پوشش جاده‌ای اینترنت، کمبود دکل‌های ارتباطی، ناتمام‌ماندن پروژه‌های فیبر نوری و سایر چالش‌های زیرساختی حوزه ارتباطی در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت.

دیدار نماینده ایذه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات/ کمبود دکل‌های ارتباطی و ناتمام‌ماندن پروژه‌های فیبر نوری منطقه بررسی شد

فرشاد ابراهیم‌پور در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به دیدار اخیر خود با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و بررسی مسائل و مشکلات ارتباطی حوزه انتخابیه، گفت: در این جلسه مسائل و مشکلات ارتباطی حوزه انتخابیه‌ شهرستان‌های ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت به‌طور شفاف و مستند مطرح و بررسی شد، مباحثی همچون ضعف پوشش جاده‌ای اینترنت، کمبود دکل‌های ارتباطی، ناتمام‌ماندن پروژه‌های فیبرنوری و سایر چالش‌های زیرساختی حوزه مورد بررسی قرار گرفت؛ همچنین مکاتبات و مستندات مربوط به مطالبات مردم حوزه انتخابیه نیز به صورت جزیی مطرح شد.

وی در ادامه اظهار داشت: امیدوارم با پیگیری مستمر و همکاری وزارت ارتباطات، شاهد بهبود زیرساخت‌ها و رفع مشکلات ارتباطی در مناطق مختلف استان خوزستان و حوزه انتخابیه باشیم.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در جریان وظایف نظارتی خود از حوزه انتخابیه با اشاره به تکمیل پروژه‌های آبرسانی شهرستان ایذه، ادامه داد: به همراه فرماندار و مدیر آبفای شهرستان ایذه از پروژه‌های آبرسانی شهرستان جهت مقابله با تنش آبی بازدید میدانی به عمل آمد، در این بازدید آخرین وضعیت آب شرب شهرستان ایذه مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و گام نهایی برای انتقال آب به ایذه برداشته و جلسه هماهنگی با حضور مسئولان استانی برگزار شد.

دیدار نماینده ایذه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات/ کمبود دکل‌های ارتباطی و ناتمام‌ماندن پروژه‌های فیبر نوری منطقه بررسی شد

نماینده مردم ایذه، باغ‌ملک ، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در راستای حل بحران کم‌آبی و تأمین آب شرب پایدار شهرستان ایذه، جلسه‌ای با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به منظور بررسی نهایی و هماهنگی جهت آغاز عملیات اجرایی طرح اضطراری انتقال آب به این شهرستان برگزار شد، تصریح کرد: در این نشست احمدی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خوزستان، خورشیدی مدیرکل امور مالیاتی استان، ترکی‌زاده فرماندار شهرستان ایذه، معاون شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان و سایر مسئولان مربوطه حضور داشته و تصمیم نهایی برای عملیاتی شدن پروژه بررسی و تصمیمات لازم جهت اجرای سریع پروژه‌های رفع مشکلات آبی اتخاذ شد.

دیدار نماینده ایذه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات/ کمبود دکل‌های ارتباطی و ناتمام‌ماندن پروژه‌های فیبر نوری منطقه بررسی شد

وی در ادامه اظهار داشت: در این جلسه، تصمیم‌گیری در خصوص آغاز رسمی عملیات اجرایی صورت گرفت و مقرر شد تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط در روند پیشبرد طرح، مشارکت کامل داشته باشند.

نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی مشکلات برق منطقه منگشت، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته، جلسه‌ای با حضور محمد کعب‌عمیر، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس، و مدیران شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق استان برگزار و چالش‌ها و نیازهای منطقه بررسی شد.

دیدار نماینده ایذه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات/ کمبود دکل‌های ارتباطی و ناتمام‌ماندن پروژه‌های فیبر نوری منطقه بررسی شد

ابراهیم‌پور در پایان خاطر نشان کرد: اقدامات اجرایی شامل بهره‌برداری از ساختمان برق منطقه‌ای ایذه در هفته دولت، افزایش ۳۰ درصدی تبدیل سیم به کابل برق، تخصیص ۳۴ ترانس برق، تأمین خودروی بالابر برای توزیع برق، احداث ایستگاه پست موبیل برای بخش سوسن و بهره‌برداری از ایستگاه برق دهدز  بررسی و مقرر شد خدمات برق‌رسانی و رفاه مردم منطقه ارتقاء یابد./

پایان پیام 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار