علی احمدی نماینده مردم میاندوآب ، چهاربرج و باروق در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت؛ با اشاره پیگیری مشکلات روستاهای شهرستان باروق گفت: آرزو و مطالبه دیرینه ای که پس از سالها انتظار با پیگیری های مستمر صورت گرفته پل ارتباطی روستای گوزللوی قرهداغ از توابع بخش نختالو شهرستان باروق بود که به مناسبت هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: این پل که از مطالبات چندین ساله اهالی روستا بود، با پیگیریهای صورت گرفته و تلاش اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان باروق احداث شد.
این نماینده مجلس در خانه ملت اضافه کرد: پل قدیمی این روستا به دلیل ساخت غیراصولی در سالهای گذشته بارها بر اثر سیلابهای رودخانه اجیرلی تخریب و موجب قطع ارتباط اهالی با مرکز شهرستان میشد که امسال با صرف ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار، پل جدید احداث و به بهرهبرداری رسید و موجی از رضایتمندی و خوشحالی را در میان اهالی گوزللوی قرهداغ ایجاد کرد./
پایان پیام
نظر شما