به گزارش خانه ملت، بهروز محبی نجمآبادی، نماینده مردم غرب خراسان در مجلس شورای اسلامی، به همراه داوود یکتاشی، سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محسن حنیفنژاد، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، و کمیلی، رئیس اتاق تعاون سبزوار، با رئیس بانک توسعه تعاون سبزوار دیدار و گفتوگو کرد.
در این نشست، مشکلات و چالشهای موجود در زمینه اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی به منظور توسعه و تأمین سرمایه در گردش بررسی شد.
محبی نجمآبادی در این دیدار خواستار همکاری جدی میان بانکها و دستگاههای اجرایی برای تسهیل پرداخت تسهیلات شد و افزود: ادارات و بانکها باید در راستای حمایت از تولید، توسعه و ایجاد اشتغال در سبزوار بیش از پیش هماهنگی و همکاری داشته باشند.
وی همچنین تصریح کرد: در سطح استان و کشور آمادگی کامل برای هرگونه کمک و پیگیری به منظور رفع موانع تولیدکنندگان وجود دارد./
پایان پیام
نظر شما