علی کشوری در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به برگزاری رزمایش توزیع 260 بسته لوازمالتحریر در شهرستان سیمرغ گفت: این مراسم به همت کمیته امداد و با حضور حجتالاسلام خانلری امام جمعه شهرستان سیمرغ و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران و جمعی از خیرین و مسئولین برگزار شد.
نماینده مردم قائمشهر، سیمرغ، جویبار، سوادکوه ، سوادکوه شمالی در مجلس با اشاره به 16 هزار دانشآموز یتیم و محسنین تحت پوشش کمیته امداد در استان مازندران ادامه داد: این طرح با هدف حمایت از دانشآموزان نیازمند و کمک به خانوادهها در تأمین نیازهای آموزشی در آستانه سال تحصیلی جدید اجرا شد و 250 بسته لوازمالتحریر بین دانش آموزان این شهرستان توزیع شد.
وی ضمن تاکید بر حمایت از مددجویان در فرآیند قانونگذاری، اضافه کرد: در بودجه سال ۱۴۰۵ پیشنهاداتی را برای تقویت حمایت از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی مطرح خواهیم کرد تا به توانمندسازی آنان و اشتغالآفرینی پایدار برسیم.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نودم مجلس افزود: اجرای چنین برنامههایی نقش مهمی در ارتقای سطح آموزشی، ایجاد عدالت تحصیلی و تقویت روحیه دانشآموزان خواهد داشت./
پایان پیام
نظر شما