عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سیاسیون کاخ سفید صرفاً درصدد تهدید و اعمال فشار علیه جمهوری اسلامی ایران هستند و تصور می‌کنند با تکیه بر ابزار تحریم می‌توانند به اهداف شوم و زیاده خواهی‌های خودشان دست پیدا کنند اما این رویه شکست خورده است.

تشدید ایران‌هراسی پشت پرده تحریم‌های جدید آمریکا؛ شاهد شکست کارزار فشار حداکثری هستیم

فداحسین مالکی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تحریم‌های جدید ایالات متحده علیه ایران، گفت: با روی کار آمدن مجدد ترامپ، شاهد فعالیت بیشتر مقامات آمریکایی برای گسترده کردن کارزار فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران هستیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مقامات کاخ سفید طی ماه‌های اخیر تلاش کردند تا حوزه صادرات و فروش محصولات نفتی کشورمان را تحت تحریم قرار دهند، زیرا متصور هستند که از این طریق، می‌توانند درآمدزایی ایران را محدود کنند.

وی افزود: در این دور از تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا، مجدداً افراد حقیقی و شرکت‌های خارجی نیز تحت تحریم قرار گرفته اند زیرا مقامات کاخ سفید درصدد دامن زدن به سیاست ایران هراسی هستند.

مالکی تصریح کرد: این مهم در حالیست که بازار انرژی دنیا به تولیدات و محصولات جمهوری اسلامی احتیاج دارد و نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد؛ در واقع همگان می‌دانند که ایران بخش مهمی از تامین انرژی دنیا را تشکیل می‌دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه مقامات و سیاسیون کاخ سفید صرفاً درصدد تهدید و اعمال فشار علیه جمهوری اسلامی ایران هستند و تصور می‌کنند با تکیه بر ابزار تحریم می‌توانند به اهداف شوم و زیاده خواهی‌های خودشان دست پیدا کنند اما این رویه شکست خورده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار