سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به تصویب تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: هدف از این اقدام، شفاف‌سازی سیاست‌های دولت در حوزه تأمین مسکن و صیانت از حقوق مردم است.

تفحص از شرکت عمران پردیس برای صیانت از حقوق مردم

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به تصویب درخواست تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت عمران شهر جدید پردیس، گفت: تحقیق و تفحص یکی از ابزارهای نظارتی مجلس است که در راستای کشف ابعاد پنهان و ابهامات احتمالی در عملکرد دستگاه‌ها انجام می‌شود.

ایری با بیان اینکه نمایندگان مجلس با این درخواست موافقت کردند، اظهار داشت: براساس گزارش‌های ارائه‌شده، از مجموع حدود ۸۵ هزار واحد مسکونی که باید در شهر جدید پردیس ساخته می‌شد، حدود ۱۰ هزار واحد هنوز تحویل متقاضیان نشده است. این موضوع و همچنین طولانی‌شدن فرایند اجرای پروژه طی بیش از ۱۴ سال، ضرورت بررسی دقیق‌تر عملکرد شرکت عمران را دوچندان کرد.

وی با اشاره به محورهای این تحقیق و تفحص گفت: کمیسیون عمران در قالب هشت محور ازجمله بررسی نحوه مدیریت و روند ثبت‌نام متقاضیان، مدیریت مالی و نحوه پرداخت‌ها، کیفیت ساخت‌وساز و نظارت فنی، انتخاب پیمانکاران، شفافیت در واگذاری اموال و سلامت اداری، ابعاد مختلف این پروژه را بررسی خواهد کرد تا مشخص شود در مسیر اجرای طرح مسکن مهر پردیس چه مشکلاتی رخ داده است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: هدف مجلس از این اقدام تنبیه یا تخریب دستگاه‌ها نیست، بلکه شفاف‌سازی سیاست‌های دولت در حوزه تأمین مسکن و صیانت از حقوق مردم است.

وی در ادامه درباره برخی اظهارات مبنی بر «افتتاح‌های سوری واحدهای مسکونی» در پروژه پردیس نیز گفت: در حال حاضر هیچ حکمی درباره این موضوع صادر نشده و اظهارنظر قطعی در این خصوص منوط به پایان کار هیأت تحقیق و تفحص است. پس از بررسی دقیق مستندات و در صورت اثبات تخلف، نتایج برای تصمیم‌گیری نهایی به قوه قضاییه ارسال خواهد شد.

ایری در پایان خاطرنشان کرد: کمیسیون عمران با تشکیل هیأت تخصصی تحقیق و تفحص، تلاش دارد ضمن پاسخگویی به ابهامات موجود، با رویکردی کارشناسی و منصفانه به اعتماد عمومی و مطالبه مردم در حوزه مسکن پاسخ دهد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha