در نشست مشترک نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس با وزیر نیرو، آخرین وضعیت اجرای مصوبات و دستورات جلسه پیشین در حوزه‌های آب و آبفا مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

پیگیری مصوبات مهم حوزه آب و محیط‌زیست درنشست «کعب عمیر» با وزیر نیرو

به گزارش خانه ملت؛در نشست مشترک میان محمد کعب عمیر،نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی، و عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو،آخرین وضعیت اجرای مصوبات و دستورات جلسه پیشین در حوزه‌های آب بررسی و پیگیری قرار گرفت.

 در این نشست، موضوعات کلیدی اعم از ۱. بهره‌مندی روستاهای بخش فتح‌المبین شوش از آب شرب پایدار طرح غدیر و تسریع در اجرای خطوط انتقال مربوطه،۲.ارائه گزارش انتقال آب و بهاء انشعابات خاص شرکت‌های صنعتی به شرکت آب و فاضلاب با هدف مدیریت دقیق‌تر منابع و مصارف آبی،۳. احداث تصفیه‌خانه آب شرب برای شهرستان‌های شوش و کرخه در راستای الحاق این مناطق به موافقت‌نامه طرح آبرسانی غدیر.۴. تأمین مالی پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب شوش و چهار شهرستان دیگر استان از طریق فاینانس خارجی (چین) به‌منظور ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی و زیست‌محیطی.۵. پیگیری رهاسازی آب از سد سیمره جهت رفع مشکل کم‌آبی و تأمین نیاز کشاورزان پای پل فتح‌المبین شوش،۶.تلاش برای برگزاری نشست مشترک با مقامات کشور عراق در قالب دیپلماسی محیط‌زیست برای حل معضل تالاب هورالعظیم که در ماه‌های اخیر به چالشی جدی برای شهرستان‌های هویزه، دشت آزادگان و مناطق پیرامونی تبدیل شده و معیشت مردم این مناطق را تحت تأثیر قرار داده است، در دستور کار قرار گرفت.

این نشست با هدف تسریع در اجرای پروژه‌های حیاتی آبی در حوزه انتخابیه شوش و کرخه برگزار و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی مرتبط، اقدامات لازم را برای تحقق مصوبات فوق در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha