عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه ما باید در حمایت از صنعت خودرو، تمام بخش‌های زنجیره تامین خودرو را درنظر بگیریم، گفت: متاسفانه ما بعد از گذشت یک دهه هنوز نتوانسته‌ایم خروجی قابل‌قبولی در حوزه تامین خودرو داشته باشیم که ناشی از روزمرگی در اتخاذ تصمیمات در این حوزه است.

روزمرگی در اتخاذ تصمیمات، آفت صنعت خودرو است

اکبر رنجبرزاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در ارائه راهکار برای ساماندهی بازار خودرو، گفت: در حوزه خودرو باید همه جوانب را با هم ببینیم یعنی هم شرایط مونتاژکاران، هم خودروسازان، هم مصرف‌کنندگان و هم میزان ارزی که برای واردات تعیین شده است را در یک بسته مشخص درنظر بگیریم و بر اساس آن برای رفع مشکلات صنعت خودرو اقدام کنیم.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر ما فقط بر بخشی از این زنجیره متمرکز شویم و دیگری را رها کنیم قطعا به صنعت خودرو و یک جریان اقتصادی در کشور آسیب می‌رسانیم.

وی در انتقاد به عدم اجرای صحیح مصوبه مجلس برای واردات خودرو، یادآور شد: مبلغ ۳ میلیارد و سیصد میلیون یورو برای واردات خودرو تعیین کردیم اما اجرای مصوبه مجلس به نتیجه مطلوب برای مصرف‌‎کننده که دریافت خودرویی با قیمت مناسب است، منتهی نشد و تنها سود این بخش به جیب واردکنندگان رفت.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که هم خودروسازان بتوانند زنجیره صنعت خودرو را احیا کنند به گونه‌ای که توان جبران زیان انباشته خود را داشته باشند و هم مطالبات قطعه‌سازان پرداخت شود و هم مصرف‌کنندگان بتوانند خودروی مناسب خود را خریداری کنند، از سوی دیگر برای دهک‌های پایین جامعه نیز با ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه شرایط تامین خودرو را فراهم کنیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: متاسفانه بعد از گذشت یک دهه هنوز نتوانسته‌ایم یک خروجی قابل‌قبولی در حوزه تامین خودرو داشته باشیم که ناشی از روزمرگی در اتخاذ تصمیمات در این حوزه است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha