به گزارش خبرنگار خانه ملت، هشتمین گردهمایی صنف آشپزان و سرآشپزان کشور با حضور پیمان فلسفی نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر در مجلس شورای اسلامی، جمعی از فعالان حوزه صنایع غذایی، برندهای تجاری و علاقهمندان این حوزه برگزار شد.
در این رویداد که با هدف ارتقای جایگاه صنف آشپزان و معرفی دستاوردهای نوین این حوزه برگزار گردید، حاضران مسائل و چالش های این صنف را مطرح کردند.
فلسفی، نماینده مردم در مجلس، در سخنانی به اهمیت موضوع غذا و نقش نیروی انسانی در ارتقای کیفیت آن و بر لزوم حمایت های لازم از صنایع غذایی و صنوف مرتبط به آن، تأکید کرد.
وی با تأکید بر اینکه آشپزان و سرآشپزان مهمترین عامل انسانی در کیفیت و سلامت غذای مردم هستند، افزود: غذا تنها یک نیاز روزمره نیست، بلکه مستقیماً با سلامت، نشاط و کیفیت زندگی مردم ارتباط دارد و آیه انظر الی طعامک قرآن کریم را نیز بیانگر اهمیت و توجه ویژه به غذا و فرآیند تهیه آن دانست.
فلسفی، امنیت غذایی را پایه و اساس اقتصاد کشور دانست و اظهار داشت: صنایع غذایی و صنوف مرتبط میتوانند نقش مؤثری در رونق اقتصادی، اشتغالزایی و ارتقای سلامت عمومی جامعه ایفا کنند. این حوزه نیازمند حمایتهای جدی از سوی دولت و نهادهای قانونگذار است.
در ادامه این گردهمایی، از چند عنوان کتاب تخصصی در حوزه آشپزی و تغذیه و همچنین اپلیکیشن ویژه معرفی خدمات صنف آشپزان کشور رونمایی شد. این اپلیکیشن با هدف تسهیل ارتباط میان فعالان صنفی و مصرفکنندگان طراحی شده است./
پایان پیام
نظر شما